Clickmed
programare rapida la medic

Anxietate sau ceva mai grav?

Boli de inima
Intrebare postata de Utilizator11587726948 cu 3 ani in urma

Buna ziua, am 22 ani sunt baiat si in ultimul timp ca confrunt cu o situatie foarte tensionata ce imi afecteaza grav viata. In urma cu 4 ani a murit bunicul meu, in prima faza nu am avut nimic, insa la 2 saptamani intr-o noapte am visat ca mor eu. Am avut o perioada cu atacuri de panica care se manifestau toata ziua, nu am fost la niciun doctor, dupa care am intalnit-o pe viitoarea mea sotie cu care astept o fetita si parca simtomele s-au mai diminuat insa in continuare intr-o oarecare masura imi era frica ca o sa mor, dar nu erau de intensitate mare. In toamna anului trecut am facut iar un atac de panica si de atunci a inceput teroarea, am tensiunea mare, puls ridicat, am fost la un control la cardiolog insa nu am nimic is perfect sanatos cu inima, au aparut starile de confuzie, ceata pe creier, ameteala, nimic nu imi mai dadea niciun sentiment, chiar si cand am aflat ca o sa fiu tata nu am avut nicio reactie cum ar trebui firesc sa se intample, si treptat au aparut si alte simtome precum dificultatea de a respira sau cep putin asa am eu impresia, oboseala,depersonalizare,ameteli mult mai mari, parca is intr-un univers paralel, dureri de picioare, de maini, balonare, gastrita, dupa orice masa ma simt foarte rau, am fata rosie tot timpul, am impresia ca nu merg si vorbesc normal, am impresia ca in orice moment as putea murii si nu imi pasa de nimeni si de nimic, ii o teroare pe care o treaiesc in fiecare zi, is dependent de boli adica, cand am un simtom caut rapid pe net sa vad de ce boala as putea suferi, cred ca ii ipohondrie. Nu ma pot concentra pe nimic, orice lucru pe care inainte il faceam acum parca este imposibil sa il fac, nu neaparat ca nu pot, insa am impresia ca nu pot face nimic, ca is bolnav si nu mai sunt bun de nimic am tot timpul mainile si picioarele reci. Am citit pe un blog cele 150 cele mai frecvente simtome de anxietate si pot sa zic ca ma regasesc in aproximativ 120. Credeti ca ar putea fii anxietate sau o boala mai grava neurologica sau ceva in genu

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anxietate sau ceva mai grav?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1508785017 (acum 3 ani)

Bunaa
Eu am 19 ani si am si eu probleme cu palpitatii ,probleme cu respiratul, în fiecare zi aproape. Am fost peste tot ,la toti medicii ,si n am nimic fizic . Sunt clinic sănătoasă . Deci te inteleg prin ce treci. Sunt sanse mari sa fie anxietate. Frica de a fi tata de exemplu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1508785017
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1508785017
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.