Clickmed
programare rapida la medic

De ce ma confrunt cu o candida care reapare?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Utilizator11587138495 cu 4 ani in urma

M am trezit cu mancarimi si cu singerari in timpul contactului sexual ...am avut candita am tratat o cu pimafucin a doa luna ca a reaparut am administrat doua pastile fucanazol 150g si urmatoarele 3 luni la fel cite 2 pastile pe luna la inceputul ciclului menstrual sau mai inainte daca reaparea ... 2 luni nu am avut nimic ... dar acum iar a reaparut ... am baut prima pastila de flucanazol si peste 2 zile o voi bea pe a 2 ... cu ce m ati sfatui ? Ce sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce ma confrunt cu o candida care reapare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1521842082 (acum 3 ani)

Cu problema asta m.am confruntat si eu...candidoze recurente...tratate dupa ureche...imi trecea pe moment si dupa iar...imi distrugea viata sexuala cu sotul meu. Era un calvar . Intr-un final am merg la ginecolog si in urma analizei de secretie am primit tratament si eu si sotul si de 2 luni nu a mai aparut...sper sa nu mai apara😂

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1521842082
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1521842082
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.