Clickmed
programare rapida la medic

Gastrita duodenala ?

Refluxul gastroesofagian Duodenita gastrita
Intrebare postata de Dandos ionela cu 4 ani in urma

Buna ziua! De doi ani am gastrita duodenala asa a spus medicul, dar menționez ca nu am facut analize. De atunci am zile in care ma simt bine si dupa am zile jn care ma simt ff rau. Vreau sa menționez ca atunci cand ma simt rau am stari de greata si imi vine sa vomit, dar de rare ori o fac, iar dupa incep sa fac atac de panica,transpir ff tare, imi bate inima ff repede si am o stare de moleseala pot sa zic asa. Tratamentul pe care l am primit de la doctor a fost antibiotic, dicarbocalm,anghirol, linex, controloc, dupa ce am trinut tratamentul m am simtit bine vre 2 luni, iar dupa a inceput din nou starile de greata care persistau( si dimineața cand ma trezeam aveam stari de greata) si atacurile de panica, luam anghirol si nu mai aveam acele stari, dar deja ii al 2 lea an si nu înțeleg de ce nu mi a trecut aceasta gastrita? Si cateodata am o stare ca si cum nu imi gasesc locul, mi se face greata urmata de varsaturi, imi simt stomacul ff ciudat ca si cum ar fi unflat pot zice si transpir ff tare, ma panichez, si bataile inimi sunt ff rapide. Vreau sa stiu daca ii ceva normal ce patesc eu? Si de ce nu imi trece?
Vreau un răspuns ca sa stiu ce sa fac. (17 ani)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Gastrita duodenala ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.