Clickmed
programare rapida la medic

Pot fi însărcinată ?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11586525629 cu 4 ani in urma

Pot fi însărcinată ,buna ziua mă numesc Elena și am.18ani in februarie pe 27am.avut contact sexual ne protejat cu prietenul meu și de atunci și până pe 8martie nu am avut menstruație ,pe 8martie mea venit menstruație dar a avut volum redus și mă ținut duar 2zile și pe 8april la fel mea venit duar că mă ținut 3zile și tot în volum redus este posibil sa fi rămas în sarcina ta .țin să vă spun că nu am un ciclu regulat dar nu mea întârziat nici o data mai mult de 3_4zile

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot fi însărcinată ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator21586644264 (acum 4 ani)

Ideea este ca uneori in viata femeilor dupa o anumita varsta ciclul se regleaza (isi schimba perioada sau volumul),bineinteles ca sangerarile pot fii si din cauza sarcinii dar nu sunt prea sigur daca de 2 ori si mai in plus la un interval de o luna.Data viitoare pune un Prezervativ.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21586644264
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21586644264
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.