Clickmed
programare rapida la medic

FEBRĂ care persistă de 8 luni?

Febra
Intrebare postata de Cristina cu 4 ani in urma

Sunt Cristina, am 36 de ani si de 8 luni de zile am o subfebrilitate de 37-37,5. Totul a inceput cu un tratament cu eutirox in luna iunie 2019 (pe care l-am intrerupt singura la inceputul lui septembrie) prescris pt un TSH 5,15. Ulterior, dupa foarte multe vizite la diversi endocrinologi am aflat ca nu trebuia sa mi ss prescris medicamentul. Intr-adevar, dupa 3 luni fara tratament, TSH-ul meu era normal, in limite 2,5. Dupa ce am luat acest tratament, au inceput inflamarea sanilor, scurgere mamara, constipatie, durere rectala, fisura anala, durere inghinala dreapta ( care este si in ziua de azi). Am facut un RMN pelvis in august de teama sa nu fie apendicita si mi-a aparut un fibrom intramural de 5mm. Pt mine este clar ca toate au aparut in urma tratamentului cu hormoni, desi medicii endocrinologi din Timisoara zic ca nu are legatura. Dar cum se explica faptul ca eu niciodata nu am avut NIMIC, iar dintr-odata le-am avut pe TOATE?! Tot in luna august am inceput sa simt febra in corp si transpiratii nocturne( nu tot timpul), febra care nu depaseste niciodata 37,6 si care este si astazi. Am facut foarte multe investigatii, insa nu a iesit nimic. Nu apare infectie, nu apare nimic schimbat pe hemoleucograma. Numai la hematolog nu am fost! In rest am facut toate investigatiile, inclusiv RMN-uri. Va rog, daca exista un medic care ar putea sa-mi raspunda? Sau daca exista cineva care a patit ceva asemanator?! Sa-mi raspundeti, va rog!! Va multumesc anticipat!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "FEBRĂ care persistă de 8 luni?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.