Clickmed
programare rapida la medic

Ce trebuie facut?

Durere postoperatorie Interventie chirurgicala
Intrebare postata de Utilizator11583241005 cu 4 ani in urma

Buna ziua
Totul a inceput in iulie,anul trecut,cand sotul a mers la o clinica specializata pt.curatarea si taierea unghiilor de la picioare(mentionez ca suntem in UK,deci totul se petrece aici).El ac***a unghiile foarte groase si inestetice,plus o greutate mare(125 kg,1.87m inaltime),si o unghie incarnata.Spera ca la centrul respectiv ii va rezolva problema.Dupa o saptamana de la curatarea lor a inceput ca unghiile sa se desprinda,iar sub unghia de la piciorul stang sa i se formeze puroi/sange,urat mirositor si unghia tot in carne ii crestea.Pana in noiembrie s-a tratat cu antibiotic(amoxacilina,augmentin),ibuprofen,cocodamol,naproxen,la recomandarea medicului de familie(in timpul acesta asteptam si programarea la specialist),dar durerea era zilnica si tot mai mare.In noiembrie,am mers la un doctor podolog(sau podiatru,nu stiu exact cum se numeste)in privat,caci prin sistemul de sanatate de stat nu ii facea o programare prea repede.
De atunci a inceput calvarul,i-a scos definitiv unghia,l-a operat,cusut,dar din 18 noiembrie el nu s-a mai putut incalta.Am avut din tara cateva injectii cu tramadol si abia cu alea il lasau durerile cateva ore.Aici doctorul care l-a operat a zis ca e normal,nici macar antibiotic nu i-a dat,doar vesnicul ibuprofen si cocodamol care nu il ajuta cu nimic.
De vreo 3 saptamani el nu reuseste sa doarma,decat 2-3 ore si alea stat in sezut ca nu reuseste sa intinga piciorul.Are intepaturi nonstop,cand adoarme are spasme,degetul i se misca continuu si din aceasta cauza se tresezte in durere.Acum are si toata p***a piciorului umflata,banuiesc ca e din cauza ca nu poate tine piciorul ridicat.Am uitat sa spun ca dupa indepartarea unghiei i se vede osul.Din ce stim noi nici un os din corp nu trebuie sa fie neacoperit,doctorul la fel da din umeri.Febra nu are,dar cand il ia durerea pe loc transpira,transpiratie rece,chiar si degetul de cele mai multe ori e rece.Nu mi-e frica ca isi pierde degetul,dar mi-e frica daca ar trebui sa-i amputeze toata p***a piciorului.
Ceva sfaturi aveti si pt.noi?Cum sa-i calmeze durerea cat de cat?Multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce trebuie facut?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.