Clickmed
programare rapida la medic

O iubesc foarte mult, dar nu stiu cum să procedez în continuare?

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de alex92alex cu 4 ani in urma

În urmă cu un an de zile am cunoscut o fată extraodinară, care la început mi s-a părut o fată obișnuită, ca toate alte fete cu care interacționam.
Cu timpul am ajuns să o cunosc extrem de mult, reușind să aflu totul despre ea, drept urmare am ajuns după un an de zile să mă îndragostesc atât de mult de această ființă încât nu imi vine nici în prezent să cred că mi se poate întâmpla mie așa ceva, eu cel care nu credeam în aceste p***ai și basme ireale, cum ar fi dragostea pentru o femeie.
În urmă cu o lună, mi-am luat inima în dinți și i-am recunoscut tot ceea ce simt pentru ea, dar am avut o mare surpriză să constat că ea mă consideră pe mine un prieten foarte bun și de nădejde, care la nevoie va sari să o ajute indiferent de situație, în ciuda faptului că ea a dat de atâtea ori semne că va fi ceva mai mult între noi, în tot acest timp. Ulterior, am încercat să mă distanțez de ea dar nu pot, sunt prea slab să nu îi mai răspund la mesaje când îmi scrie, să nu o mai caut deloc, să o scot definitiv din viața mea.
Vă rog frumos să mă sfătuiți cum să procedez în continuare, deoarece o iubesc mult prea mult ca să renunț definitiv la ea și totuși nu îmi este foarte bine știindu-mă cu statutul doar de bun prieten care la nevoie este acolo lângă ea indiferent de situație.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "O iubesc foarte mult, dar nu stiu cum să procedez în continuare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.