Clickmed
programare rapida la medic

Bebe de 10 luni cu gripă tip a(h1n1)?

Gripa
Intrebare postata de Utilizator11581666258 cu 4 ani in urma

Buna ziua!Fetița mea in varsta 10 luni a fost diagnosticată cu gripă tip a.Totul a inceput acum 3 zile cand fetița a avut febra 38,5 si tușea usor dimineața,o stare de somnolență toată ziua iar noaptea a avut febra 39,5-40 C frisoane,diaree,ii ardeau foarte tare încheieturile am sunat pediatrul si a spus sa mergem la boli infectioane ca este posibil sa fie gripă sau un rotavirus.Am mers la camera de gardă bineînțeles nu aveau teste de gripă dar doamna dr a fost foarte drăguță am luat nr de tel și am mers o la o policlinică privata unde teste de gripă a ieșit pozitiv cu gripă tip a.Doamna dr ne-a prescris Tamiflu timp de 5 zile după prima doză de tamiflu starea fetiței a fost foarte buna temperatură normală activă se joacă totul normal doar puțină tuse.Acum dupa 2 zile de la administrarea Tamiflu fetița are din nou o stare de somnolență tușește ii curge nașule plânge,țin să menționez că acceptă mâncare se hidratează atât cu apă cât și cu lapte matern,nu face febră,dar ne sperie starea de somnolență și tusea care este din ce in ce mai accentuată(pentru tuse pediatrul ne-a prescris Tussodep).Ar trebuie să fim îngrijorați sau este un episod normal?
Ciudat mi sa parut si faptul ca febră a avut doar 24h și din ce am.citit in cazut gripei sunt episoade de 2 3 zile de febră.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bebe de 10 luni cu gripă tip a(h1n1)?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.