Clickmed
programare rapida la medic

Bună, ma puteți ajuta?

Avort spontan
Intrebare postata de Utilizator11579720392 cu 4 ani in urma

Bună! Aș avea nevoie de un sfat(răspunsuri, păreri) Acum 4 luni am avut un chiuretaj, sarcina se oprise din evoluție la 8 săptămâni eu ne știind, lucrând... Am mers la control la 11 săptămâni, când m-am întors în țară. După chiuretaj totul a decurs normal , menstruație după 30 de zile. Consider că acest chiuretaj a fost dureros, nu am avut experiente așa dureroase pana atunci, chiar și în aceste 4 luni au fost și sunt dureri, înțepături. Acum am rămas însărcinată, am făcut 2 teste de sarcină
sunt pozitive, liniuța de la pozitiv incolora dar este, plus menstruație întârziată 4zile. Momentan lucrez și în timpul muncii am simțit dureri și înțepături neplăcute si puțin insuportabil. Credeți că aceste dureri sunt de la sarcina? Este posibil sa fie afectată sarcina?Menționez ca ultima menstruație a fost pe 23 decembrie, nu am făcut nici un ecograf.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bună, ma puteți ajuta?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.