Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa evoluez?

Schizofrenie
Intrebare postata de Utilizator11533805643 cu 4 ani in urma

Buna,numele meu e Maria,am inceput sa imi constientizez anumite obiceiuri pe care le am si anumite “defecte” pe care intentionez sa le ajustez,dar nu stiu cum.Inainte imi era usor sa ma exprim,dar acum nu.Stiu ce sa zic,dar in ultimul timp m-am surprins incapabila de a imi exprima verbal opinia,fapt ce ma ingrijoreaza deoarece acesta era punctul meu forte.Ma balbai si am senzatia ca mintea mi se detaseaza de voce,ca incepe ca se inchida atunci cand decid sa vorbesc uneori si sfarsesc prin a spune ce am memorat ca gandisem anterior(suna ciudat stiu).Obisnuiam sa am o curiozitate pentru oameni,pe care inca o am,dar acum e diferit...nu mai simt ca vorbesc cu adevarat cu ei,nu simt ca intentionez sa i explorez cu adevarat cum o faceam inainte,simt ca lipsa mea de incredere vorbeste in locul meu,confuzia si frustrarile mi au preluat corzile vocale,mintea mea e blocata intr-un spatiu din car s a convins ca nu poate sa iasa...si stiu de ce...sau cel putin cred ca stiu ce e...caut aprobare...caut validare probabil...asa ca nu mai sunt “naturala”...vreau sa fiu eu,vreau sa fiu increzatoare...nu vreau sa cad in propria mea capcana,iubesc oamenii,refuz sa mi las lipsa de incredere sa mi acapareze sinele...vreau sa fiu libera....dar cum?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa evoluez?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.