Clickmed
programare rapida la medic

De ce am puroi si mancarimi in jurul operatiei?

Operatie ortopedica
Intrebare postata de Utilizator11574757193 cu 4 ani in urma

Salut . Am fost operat dupa o fractura de platou tibial de gradul 5 la piciorul stang, cu deplasare la bucata exterioara , afundare la o bucatica langa ea si firicele de fracturi la partea interioara ( partea de catre piciorul drept ) , dupa o cazatura cu motocicleta enduro. Operatia a fost pentru mine o 'premiera' , la fel ca si injectiile , ac***a atacuri de panica puternice in ultimul an , a fost tare aiurea pentru mine , dar a trecut chiar ok . Acum exact 3 saptamani s-a intamplat asta , dupa 2 zile de la operatie am fost externat . Dupa alte 2 saptamani am fost la spital sa imi scoata firele si ghipsu jos.Pe atunci operatia arata minunat , a fost la fiecare 2 zile curatata cu betadina. Mi-a spus doctorul ca dupa 3 zile pot sa imi dau jos pansamentele si fasele si pot sa fac o baie . Am inceput sa port o orteza cu unghi la 30 grade ( 60 dupa 2 sapt . 90 dupa 3 sapt . Control dupa o luna ) . A doua zi dupa scoaterea firelor , am dat jos pansamentul ca nu era prea strans si s-a dus in jos ramanand operatia deschisa.atunci am constatat ca am o bubita cat un deget de ...un fel de herpes , un fel de buba rosie cu puroi alb ce ma manca . Am tot purtat fasa , dezinfectat cu spirt cu betadina , lasat sa se uste si apoi invelit si pus orteza si umblat ba cu masina ( automata ) ba pe la repetitii ( sunt solist vocal ) . Astazi buba asta arata ca in poze , ma mananca foarte tare , am facut si o baie si nu mai pun nimic pe ea , urmeaza sa merg la doctorul de familie , dar doctorii de la mine din oras sunt cam degeaba , la urgente cand am mers cu genunchiul mi-au pus compresa cu rivanol si mi-au spus ca e numai o lovitura fara sa imi faca vreun film ( la tg mures la urgente fiind direct operat facut CT si film ) . Intrebarea mea e : E ok sa am 'puroiul' asta cam pe jumatatea din lungimea operatiei ( 8-9 cm ) si cam 3 cm in latimea ei pe fiecare parte , si mancarime puternica ? Eu m-am gandit ca poate fi de la bucata de unde reglezi unghiul ortezei , care se freaca de locurile astea. Las o poza undeva in atasament . Mersi mult ,mi-ar fi de ajutor un raspuns , unu bun ac***a in vedere anxietatea mea :) Va pup .

adresa_web_filtrata /Operatie2.jpg
adresa_web_filtrata /Operatie.jpg

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce am puroi si mancarimi in jurul operatiei?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11574757193 (acum 4 ani)

Alex vitan . Ro /Operatie.jpg
Alex vitan . r o /Operatie2.jpg

Operatie cu O mare . Pentru poze vad ca nu se lasa site-ul web . Aici e si un site de upload .

adresa_web_filtrata /ivlg62nt

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11574757193
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11574757193
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.