Clickmed
programare rapida la medic

Cât timp se poate lua Amitriptilină?

Depresie majora
Intrebare postata de corcodeelisa_BN cu 4 ani in urma

După a treia depresie majoră în ultimii ani,care m-a ținut 3 ani și jumătate, după schimbarea a zeci de scheme de tratament,de 3 ani iau Amitriptilină,Spitomin și Quetiapină. Am redus Spitominul la 1/zi și Amitriptilina 1/zi. De 2 luni de zile mă simt bine,am ieșit din depresie... Aș vrea să știu dacă pot să renunț la Amitriptilină și Spitomin după atâția ani de tratament, pentru că doctorul meu este și el de acord cât de cât... La Quetiapină nu vreau să renunț pentru că ea îmi controlează gândurile rele și vocea care o auzeam și care mă îndeamna să fac rău... Pot să renunț la cele două și să iau în continuare ceva de plante să mă ajute psihic? Vă mulțumesc mult de tot,stimă!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cât timp se poate lua Amitriptilină?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Utilizator11582931933 (acum 4 ani)

Cum ai reușit să eși din depresie mie nu imi reușește nu mai știu ce să fac. Simt căi un coșmar

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11582931933
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11582931933
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
corcodeelisa_BN (acum 4 ani)

O mie și ceva de zile a durat! Credeam că o să mor,că nu mai ies niciodată din depresie! Probabil și tratamentul, expunerea la situațiile care îmi declanșau crizele de rău,lupta încontinuă cu stările alea rele...a durat foarte mult,dar într-o zi,după o perioadă de timp în care mi-a fost puțin mai bine,pur și simplu mi-am dat seama că încet,încet,îmi place iar viața... Eu nu mai știam ce-i ăla un zâmbet,un râs ,o stare de bine...totul era gri în viața mea. Am rămas cu emotivitatea praf,deci plâng foarte ușor,cu oboseală cronică etc...dar prefer așa decât cum eram înainte. Știu că este extrem de greu cu ce te confrunți și tu acuma,dar un tratament bun,lupta cu depresia,ajutorul familiei și ședințe de psihoterapie sunt sigur că,la un moment dat,vei ieși și tu din ea! Îți doresc din toată inima să te vindeci cât mai repede!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de corcodeelisa_BN
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de corcodeelisa_BN
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11642187844 (acum 2 ani)

Poți să-mi spui te rog la ce doctor ai fost?? Am și eu probleme mari

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11642187844
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11642187844
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.