Clickmed
programare rapida la medic

Ma cert mereu cu sotia de 8ani ?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Utilizator11570394173 cu 4 ani in urma

Si as vrea un sfat am 8ani de zile de cand este ceva Care la un moment dat te epuizezi si nu anteleg avem un copil lucram ampreuna an spania as vrea sa renunt dar mie greu nu pot face pasul

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma cert mereu cu sotia de 8ani ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11576799250 (acum 4 ani)

Ați spus-o dumneavoastră, lucrați împreună. Poate aveți nevoie de mai mult spațiu fiecare pe cont propriu?
Toți au cearta in familie, mulți doar ascund asta, însă acesta este adevărul.
Mai mult sau mai puțin in orice relație apar certuri după câțiva ani împreuna. Credeți ca dacă divorțați și vă refaceți viața cu altă femeie, mai târziu nu vor apărea iar?
Problema vine de la ambii, încercați să ascultați și ce spune femeia, nu doar sa ignorați. Sunt și eu căsătorită și deseori observ că soțul aude dar nu ascultă ce am de spus. De multe ori căutam răspunsuri, soluția fiind chiar in fața dumneavoastră.

Până la urma e ușor să termini totul dar mult mai greu sa menții ce ai clădit în acești ani, imaginativă ca sunt mulți oameni singuri care vă invidiază ca aveți familie și ar vrea și ei, iar dumneavoastră vă gândiți sa dați cu piciorul.
La nimeni nu e ușor.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11576799250
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11576799250
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.