Clickmed
programare rapida la medic

Durere in gat semn de cancer?

Infectie respiratorie
Intrebare postata de Utilizator21570214286 cu 4 ani in urma

Buna ziua, am prieteni fumatori si stau cam 30 de zile pe an cu ei. Automat se poate spune ca respir mult fum de tigara, ba chiar am mai "pufait" cam 30 de tigari. Tin sa precizez ca nu am mai facut asta de mult. Am 20 de ani si nu o pot sa spun ca am chiar o mare durere, insa pe "omulet'' mi se pare ca vad o vena explodata. Nu expectorez cu sange, dar expectorez destul de des. Am expectorat cu sange cam acum luna si jumatate pentru cateva ore, in rest nu mi s-a mai intamplat. Am senzatia ca am un fel de ser care imi tot vine din nas si acesta provoaca un fel de durere chiar pe peretele din spatele limbii. Tot pe perete si pe cerul gurii vad niste puncte de culoare crem destul de micute. Senzatia de durere sau discofort nu apare in fiecare zi, dar apare destul de des pe parcursul unei saptamani. Exista si o senzatie ciudata in aparatul auditiv de pe partea dreapta. Vreau sa stiu daca ar putea fi cancer. Am fost la dentist recent si nu mi-a precizat nimic legat de gat, dar nici eu nu am intrebat pentru ca pe moment nu simteam durearea sau usturimea. Cerul gurii tinte sa fie destul de albicios-galbui in zona "omuletului''. Credeti ca ar putea fi cancer, deoarece studiez afara si asigurarea mea de sanatate va ajunge doar luna viitoare si as vrea sa stiu daca stituatia este una critica. Multumesc foarte mult!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere in gat semn de cancer?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 4 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Durerea-si-inflamatia-gatului/durerile-in-gat-cauze-si-remedii-naturiste_17389

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.