Clickmed
programare rapida la medic

Ma numesc Maria si 66 de ani. ?

Boli intestinale
Intrebare postata de Utilizator11568899762 cu 4 ani in urma

Am mai multe afectiuni cronice: hepatita steatozica: rinichi unic cu chist pilic si doi calculi, Guta,hipotiroidism sub tratament de 30 ani, stenoza aortica si mitrala, colon iritabil, HTA 3. In urma cu doi ani starea de sanatate s- dereglat. Am inceput sa fac o multine de analize inclusiv colonoscopie deoarece aveam scaune diareice apoase cam 5 zile. Ma simteam foarte rau. Am facut RMN la care a reiesit noduli pulmonari bilaterali,adenoane glanda suprarenala dreapta . Am facut si endoscopie la care a aparut o formatiune de 2 cm . Sub mucoasa stomacului. Suspiciune de tumoara neuroendocrina. Simptome compatibile cu un sindrom carcinoid.Am facut ecoendoscopie cu prelevare biopsie cu pensa si FNA 2 pasaje si cu pensa bite on bite .S- a evidentiat o tumoare antrala subepiteliala cu evolutie imprevizibila si necunoscuta. In vederea endoscopica formatiunea este hiperecogena ,neomogena,bine delimitata cu origine in mucoasa.Mi s- a recomandat dozarea cromograninei si somatostatinei un CT pulmonar si consult chrurgical in vederea rejectiei tumorii. As dori sa stiu ce evolutie poate sa aiba si ce mai am de facut dupa ce primesc rezultatul biopsiei ?Care ar fi pronosticul?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ma numesc Maria si 66 de ani. ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.