Clickmed
programare rapida la medic

Buna seara, am o întrebare la dumneavoastra dacă puteți sa mă ajutați, as dori sa achizitionez o analiza care se numește anticorpi pentru antischisostoma japonicum?

Alergii
Intrebare postata de Utilizator11566939817 cu 4 ani in urma

Nu știu de unde am luat acest parazit am avut o colega care a vizitat Japonia și un coleg care a vizitat Indonezia și alte tari de prin apropierea Indonezieni sau l-am luat dintr-un magazin chinezesc de prin București când am probat mai multe costume de baie, cert este ca ziua următoare dupa masa am simțit mâncărimi pe tot corpul. Am fost la farmacie mi-am luat o crema Fenistil și cleratine sa nu mai simt aceste înțepături pe tot corpul. În următoarele 3 nopți au fost mai dureroase aceste înțepături. M-am interesat pe internet ce paraziti iti intra în piele și am dat de acest schisostoma, eu cred ca am schisostoma japonicum după simptomele pe care le am. Cum fac rost de aceasta analiza de sânge cui sa mă adresez, la Regina Maria am făcut testul de sânge la schisostoma mansoni, dar a ieșit negativ, si alte teste in afara de acesta nu au dar eu cred cu tărie ca am schisostoma japonicum și e foarte nasol ai dureri de cap amețeală si presine în artere de parcă acum ai face un infart, am ajuns la urgenta cu tensiunea 20 și dacă am luat acest parazit înseamnă ca pot da și familei mele. Va rog sa mă ajutați cum sa fac rost de acest test de sange am fost și la parazitologie dar am primit același raspuns ca la cei din spitalul Victor Babes ca nu mă pot ajuta cu nimic , analizele mele sunt ok dar eu mă simt foarte rau nu mai rezist ca știu ca trăiesc cu un parazit în sânge și sa nu pot face nimic, deci am făcut comanda de pe net de pastile praziquantel se ia în caz de ai schisostoma dar trebuie sa trimit reteta pe mei la farmaexpres ca sa pot achiziționa aceste pastile. Va mulțumesc și astept răspuns cât mai repede.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna seara, am o întrebare la dumneavoastra dacă puteți sa mă ajutați, as dori sa achizitionez o analiza care se numește anticorpi pentru antischisostoma japonicum?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp150330210313749 (acum 4 ani)

Buna ziua. Sotia mea are aceleasi simptome de peste un an si nimeni nu opoate ajuta cu nimic. De cca 3 luni le amsieu dar nu la intensitatea ei.... Numaistimcui sa ne adresam si ce sa face....Sunt curios, cum ati reusit sa rezolvati acesta situatie. Poate ne va fi de folos si noua. Astept raspuns. Va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp150330210313749
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp150330210313749
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.