Clickmed
programare rapida la medic

Ejaculare prematura, exercitii kegel

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de alexandru131114326 cu 15 ani in urma

Buna ziua, am o problema cu ejacularea, probabil sunt al n-lea care spune asta, dar eu ma intreb care sunt cele mai bune metode de a rezolva problema, si as vrea sa imi raspunda cineva care chiar stie. vreau sa stiu dak exercitiile Kegel ajuta cu ceva, sau mai mult rau fac, nu as vrea sa ma trezesc peste cateva luni k am problema cu prostata. mentionez de asemenea k m-am masturbat des in adolescenta si chiar in copilarie, si nu am avut prea multe relatii sexuale, am o prietena de 6 luni cu care ink nu am facut-o dar erau unele momente in care ea se freca de mine si dupa un timp simteam k imi vine sa imi dau drumu, sau ma stimula cu mana pe capul penisului, situatie in care imi venea sa imi dau drumu dupa cateva secunde. si inca ceva, elimin foarte mult lichid seminal cand sunt excitat, sa fie si asta o cauza? multumesc si sper k imi veti raspunde curand

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ejaculare prematura, exercitii kegel"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Florian Alex (acum 15 ani)

Exercitiile kegel nu afecteaza in nici un fel prostata, in schimb masturbarea indelungata ar putea fi o cauza a tulburarilor de erectie. Probabil lipsa de experienta si faptul ca te exciti foarte repede in preajma stimulilor vizuali, tactili, olfactivi (adica in prezenta unei partenere reale) ar puta fi cauza ejacularilor premature. E normal sa elimini un lichid preejaculator, nu are nici o influenta asupra ejacularii precoce (sper totusi sa fie vorba de lichid preejaculator si nu de o scurgere de alta natura). Cu siguranta in cazul tau, problema este lipsa experientei si dorinta de a iti satisface partenera (asa sper). Incearca sa aplici metoda squeezing: cand simti ca se apropie ejacularea strange glandul cu putere intre aratator si degetul mare. Apasa cateva secunde la baza preputiului pana se produce o detensionare a penisului. Multa bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
adrian danut (acum 15 ani)

Ei bine m-am lovit si eu de problema asta si am rezolvat-o in felul urmator: atunci cand faci dragoste si penisul ajunge in erectie incearca sa nu te mai gandesti la faptul ca faci sex si cat de bine e fiindca asta cred eu ca duce la ejaculare. Te poti gandi in timpul acela la ce urmeaza sa faci maine, la ce masini noi au mai aparut la ce probleme de servici/scoala ai si abia dupa ce prietena/sotia/amanta :) este satisfacuta revii la locul faptei. La mine nu de putine ori mi s-a intamplat procedand asa chiar sa ejaculez mult mai tarziu. Oricum dupa un numar de contacte te vei obisnui si-ti vei putea controla ejacularea insa pana atunci poti incerca sa folosesti ce am scris mai sus. O alta tactica ar mai fi ca atunci cand simti ca se apropie momentul pe care nu-l poti controla este sa te opresti din treaba pentru 10-20 secunde sau sa incetinesti considerabil ritmul.
Sa ai multa bafta si nu-ti fa probleme fiindca eu cred ca multi au avut aceasta problea insa cu timpul s-a rezolvat! Toate cele bune!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de adrian danut
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de adrian danut
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dumitru244 (acum 10 ani)

Pastile ejaculare precoce -
http://track.c***a.ro/product/c***a/?uid=2484&sid=643&pid=119&bid=adc***aec

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dumitru244
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dumitru244
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
anonim (acum 10 ani)

Cel mai bun raspuns ! Lasati sfaturile cu doctorii si alte balarii ! E adevarat.daca faci pauze mari in dragoste,la primul numar ejaculezi in cel mult 3 minute .E clar ca partenerei nu i place ”traieste clipa ” ,insa daca ii explici si daca faci sex in mod repetat treaba se va schimba !
Insa poti ascunde asta la inceput !! Chiar daca ai ejaculat repede fă ceva pt a masca ! Mai incearca un preludiu ,dupa aceea schimba ti prezervativul si treci la aparat ,cu siguranta numarul 2 va fi mai Long lasting. Bafta !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

din cate mai tin minte..ai putea vand un sport gen baschet/handbal,iar in legatura cu medicamentele,consultau un medic,pt inceput cel d familie

Intrebare postata acum 14 ani in Disfunctii sexuale masculine.

am 35 de ani si mi s-a intamplat sa in ultimele 3 luni sa ejaculez de destule ori mai repede decat partenera mea....deja a devenit distanta si nu stiu cum as putea sa tratez acest neajuns.....deja...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

buna ziua. sufar de ejaculare precoce. am cautat tot felul de "leacuri". vreau cat mai repede sa scap de aceasta problema. am auzit ca PREMATROL ar putea rezolva problema. este adevarat?...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

AM 19 ani. Sunt la inceputul vietii sexoale si sufar de ejaculare precoce care apare chiar si inainte de penetrare. Contactele pe care le-am avut au fost in conditii de stres. Ar putea fi asta...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

Salut. Pana in urma cu vre-o 3 ani am suferit de o boala : prostatita. Aceasta boala m-a chinuit vre-o 5-6 ani de ma lasase aproape impotent., iar cantitatea de sperrma se redusese la cateva...

Intrebare postata acum 15 ani in Disfunctii sexuale masculine.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.