Clickmed
programare rapida la medic

Am și eu o mica întrebare ?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11560946956 cu 4 ani in urma

Bună fetelor! Am și eu o mica problema ca să zic asa. Săptămâna trecută sâmbăta miam făcut un test de sarcina în urma întârzierii ciclului care a ieșit pozitiv. Cum bineînțeles nu mia venit sa cred, duminică am repetat testul de dimineață la prima urina care și el a ieșit pozitiv. Problema mea deabea de acum începe. Duminica seara am avut mici sangerari (doar puțin pe chilot iar mai apoi doar pe hârtie când ma ștergeam). Iar de atunci adică și luni și marți și inclusiv azi am tot avut sangerari când mai puternice când mai slabe. Maine am programare la ginecolog. Dar pe mine ma frământă gândul ca poate sa întâmplat ceva și nu mai am bebe. Sau se poate sa fi fost amândouă testele un fals pozitiv? Țin sa Precizez ca îmi doresc foarte mult un copil și de 2 zile citesc într-una tot felul de răspunsuri legate de subiect.. Și ma cam înspăimânta ceea ce citesc...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am și eu o mica întrebare ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

SfatulMedicului (acum 4 ani)

Buna ziua,

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control ginecologic.

Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/comunitate/sarcina/am-i-eu-o-mica-ntrebare_75041

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11580505331 (acum 4 ani)

Buna! De 2 zile trec si eu printr-o situatie asemanatoare...2 teste pozitive, iar a 3 -a zi a inceput calvarul...mici sangerari, apoi un cheag de sange...dupa care s-au diminuat scurgerile. A doua zi am inceput iar....cateva pete, apoi mai mult...am fugit la spital, unde fusesem deja cu o seara inainte, dar nu mi s-a facut niciun ecograf. Mi s-a spus sa revin dimineata! Si am revenit....dar acum vine “surpriza”...la ecograf nu se vede nimic. Mi s-a recomandat sa fac BHCG-ul, luni si miercuri si sa revin. Oare am pierdut sarcina???

Cum a continuat povestea ta! A fost ok?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11580505331
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11580505331
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11560946956 (acum 4 ani)

Mda.. Din păcate am suferit un avort spontan. La aproape 6 săptămâni. De atunci tot încerc și încă nimic.. Nu sa mai prins..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11560946956
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11560946956
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.