Clickmed
programare rapida la medic

Am facut avort spontan?

Avort spontan
Intrebare postata de Utilizator11560198051 cu 4 ani in urma

Buna seara! Sper sa primesc un raspuns la intrebarile mele... vineri seara am observat mici scurgeri maronii, erau pe interiorul vaginului, abia le-am depistat(MENTIONEZ ca ar fi trebuit sa am 5 sapt si 5 zile de sarcina). A doua zi... am zis ca o sa merg la urgente asa ca m-am pus sa fac o baie respectiv sa ma epilez, asa ca am pus apa in cada, nu era fierbinte pentru ca nu suport apa fierbinte dar abia apoi am citit ca e interzis in sarcina sa iti faci baie. Dupa ce m-am imbracat, am mai stat putin, am mers la baie si de aici a inceput cosmarul, cand m-am sters eram plina de sange. Am plecat imediat la urgente.( mentionez ca locuiesc in Uk). La urgente mi-au luat proba de urina ( pe care le-am dat-o plina de sange...apoi mi-au facut un ecograf intravaginal in urma caruia mi-a zis ca nu vede nimic in uter, ori ca sarcina e poate prea mica si nu se vede, ori ca nu exista... mi-au facut analize de sange si m-a sunat peste cateva ore sa imi zica ca valorile bhcg sunt scazute si sa revin abia peste o saptamana... deci este deja a treia zi cand eu sangerez, impreuna cu tesuturi visinii unele mai mici altele mai mari, burta ma doare dar nu de nesuportat. A patit oare cineva asa ceva si totusi nu era vorba de avort spontan si a putut sa duca sarcina pana la capat? Sau sa nu imi mai fac sperante ca sigur l-am eliminat?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am facut avort spontan?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Admin SfatulMedicului (acum 4 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Avortul/avortul-spontan-diagnostic-semne-si-simptome_8838

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
[email protected] (acum un an)

Bună și eu am pățit la fel ca tine simbata pe data de 7 ianuarie am văzut mici dâre de singe pe hârtie și am plecat la gurgente între timp mina mia facut analizele am început sa sângereze dar foarte puțin la analize a ieșit ca sunt însărcinată dar la eco nu sa văzut nimic și mau trimis acasă si sa vin înapoi peste 48 de ore dar eu duminică dimineață am mers la baie și am pierdut 2 cheaguri de singe și am mers repede la urgente și iara miau făcut analize și la analize a a ieșit ca a scăzut ff mult procentele alea și ca sarcina am pierdut-o deci imi pare foarte rau să-ți spun ai pierdut

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de [email protected]
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de [email protected]
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Liudmila (acum 11 luni)

Pina la urma ce a fost? Trec si eu acuma prin asa experienta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Liudmila
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Liudmila
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.