Clickmed
programare rapida la medic

Se poate inebuni de la anxietate ? raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de Utilizator11557153380 cu 4 ani in urma

Buna ziua .. deci , am tulbulari de anxietate de 2 luni . Am trecut prin doua etape , prima oară a durat 7 zile in care aveam atacuri de panica , nu puteam mânca sa stau in picioare nu puteam face nimic . Am fost de nenumărate ori la spital de fiecare dacă îmi spuneau ca sunt perfect sănătoasă , mi-am făcut analizele unde mi-au găsit linșa de magneziu . Din ziua in care am luat magneziu mi am revenit timp de 2 săptămâni . După iar au revenit toate stările și atacurile de panica de data asta mult mai puternice , am decis sa ma duc la psihiatru , acolo mi-au spus ca am tulbulari de anxietate am urmat tratamentul cu cipralex 10 mg jumătate de pastila pe zii și gerodorm . După 9 zile de chin am fost in regula . Dar acum am rămas cu o grămada de frici , îmi este frica de efectele anxietăți asupra creierului , adică dacă as putea inebuni de la asta , uneori îmi este frica sa nu ma înec când mănânc , imi este frica sa nu ma inbolnevesc eu sau persoanele dargi Mie , frica di gândurile astea persista toată ziua de dimineața pana seara , și am mereu coșmaruri .. eu sunt foarte deschisă cu familia mea si prieteni mei , mereu când le spun de teama asta ca voi inebuni mereu îmi spun ca sunt perfect in regula dar eu tot nu pot sa ma liniștesc .. țin sa precizez ca bunicul meu a decedat și am avut un șoc foarte puternic .. și m-ai este ceva , din păcate am fumat marijuana timp de 4 ani asta fiind de la 14 ani ..
m-ar ajuta mult niște sfaturi

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Se poate inebuni de la anxietate ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM (acum 4 ani)

Bună ziua! Înțeleg îngrijorările pe care le aveți. Pentru a le ține sub control vă recomand ca tratament psihoterapia cognitiv-comportamentală. Acest tratament fiind recomandant de ghidurile internaționale de specialitate pentru tratamentul tulburărilor de anxietate.
Dacă aveți alte întrebări vă rog să mi le adresați.

Numai bine!

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Disponibil pentru psihoterapie online.

Telefon: 0726328907
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.