Clickmed
programare rapida la medic

Efecte secundare conizatie?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de alle90 cu 5 ani in urma

Buna. De o saptamana am facut conizatie. Dupa interventie pot spune ca, ma cam simteam asa usor balonata si o sangerare ft sp***a. Incepand de ieri ma doare burta sau muschii, nici nu imi dau seama exact, o durere nu mare dar constanta, durerea se amolifica la crampe si totodata cand stau in picioare, adica trebuie sa umblu putin aplecata, altfel daca stau drrapta am impresia ca intind muschii si doare mai rau. Si cand stau in pat intinsa zici ca in zona abdominala e mereu activitate, crampe.Totodata nu prea pot manca, simtindu ma balonata si plina de crampe cu o durere aproape constanta, nu prea pot manca, zici ca ma si doare burta sau intestinele cand mananc. Mentionez ca nu e vorba de vre o constipatie. E posibil sa fie o reactie secundara la conizatie?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Efecte secundare conizatie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Admin SfatulMedicului (acum 5 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control ginecologic. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Cancer-al-organelor-genitale/simptomele-insidioase-ale-cancerului-de-col-uterin_17509

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
OliviaLg (acum un an)

Buna ce ai mI facut, am nevoie sa vb cu cineva care trece prin aceasta chestie, mi a iesit ascus, hpv 45 si urmeaz colposcopia, ce s-a mai intamplat intre timp la tine, cum au mai iesit testele papanicolau? Hpv/ul cum ti a mai iesit?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de OliviaLg
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de OliviaLg
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.