Clickmed
programare rapida la medic

Durere de spate cand misc capul?

Boli respiratorii
Intrebare postata de Juvika cu 5 ani in urma

Buna ziua. In fiecare dimineata, pentru cateva ore, ma doare spatele pe coloana intre omoplati cand misc capul. Nu imi pot intoarce capul prea mult in parti ca durerea este mare. Acum cateva luni aveam in fiecare dimineata durere de umeri cand ma trezeam, acum durerea s-a mutat mai jos pe coloana si se resimte cand imi sucesc gatul. Mentionez ca de 1 an de zile am diferite dureri articuare care vin si pleaca sau care stau mai mult. Doctorii cred ca as avea artrita desi la analize in martie anul trecut, totul a iesit bine, tiroida, colesterol, inclusiv factorul reumatoid. Ieri am facut iar un set de analize astept raspunsul in 3 saptamani. De asemenea mainile in zona degetelor au inceput sa imi amorteasca seara cand ma pun in pat, iar dimineata bratul manii stangi este amortit pentru cateva ore. Locuiesc in Anglia si totul decurge greu aici. As aprecia niste sugestii de analize, teste sau remedii. Multumesc frumos

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere de spate cand misc capul?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.