Clickmed
programare rapida la medic

Despre ce ar putea fi vorba?

Ciclul menstrual Constipatie Dureri de cap Oboseala cronica Sarcina extrauterina Tiroida
Intrebare postata de Utilizator11553802123 cu 5 ani in urma

Bună ziua! Vă scriu in legatura cu mai multe nelămuriri. Este vorba despre iubita mea.

Are consistente dureri de burtă, de cap, astenie musculară, balonări și nu știm care ar fi cauza. O sa mearga saptamanile urmatoare la analize pentru ca persista deja de ceva vreme aceste simptome si la un moment dat s-au intersectat cu dureri de sâni pentru ca era la ovulație.. Totusi am crezut ca ar putea fi vorba de o sarcina, pentru ca ii intarziase si menstruația în jur de 8-9 zile. A facut un test in a 3-a zi de intarziere a menstruației, a iesit negativ, a mai facut altul in a 7-a zi de intarziere a menstruatiei, negativ si el. Apoi i-a venit ciclul menstrual, a tinut 6 zile. Cand s-au oprit sangerarile, din nou au început dureri, de data aceasta de ovare, simtea ca niste înțepături in cate o parte, fie la un ovar, fie la altul, concomitent a aparut si constipatie, dureri de cap, oboseala in general. Asa ca a mai facut un test de sarcina, la 2-3 zile după ce i s-a oprit ciclul menstrual, tot negativ si el. Deci 3 teste, toate 3 negative, de la firme diferite de fiecare data.

Intrebarea mea ar fi, de la ce sa fie aceste simptome? Constipația sigur o pot asocia cu stilul ei de alimentație, pentru ca e unul destul de dezordonat, chiar si apa, bea foarte putina pe zi.

Ar putea fi o sarcina extrauterina? Contactul sexual a fost tot timpul protejat, poate cu unele excepții, cand penetram fara protectie, dar penetrarea se facea de 2-3 ori maxim, in rest, doar cu prezervativ.

Sau ar putea fi vorba de altceva? Probleme cu glanda tiroida poate? Si de aici starile de oboseala, de dureri de cap si stare p***a in general, chiar si dereglari ale ciclului menstrual?

Precizez ca nu a avut ciclu menstrual regulat niciodata.. Decat atunci cand lua anticoncepționale(la sfatul medicului ginecolog, tot pentru a i se regla ciclul menstrual).

Aștept răspunsuri, poate dacă vede ca mai multă lume spune sa bea apă, sa stea hidratată si sa manance mai sănătos, o sa-si schimbe stilul de alimentație..
Mulțumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Despre ce ar putea fi vorba?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.