Clickmed
programare rapida la medic

Chist arahnoidian poate da astfel de simptome?

Afectiuni neurologice
Intrebare postata de MGH cu 5 ani in urma

Buna ziua! Din vara anului trecut ma confrunt cu simptome precum dureri putenice de cap, ameteli, lipsa de putere, capul amortit, sensibilitate la lunmina, senzatii de voma, capul greu si parca nu este limpede. De atunci am facut tot felul de investigatii printre care la un examen angio RMN mi-a descoperit un chist arahnoidian FCP posterior median si paramedian drept de aproximativ 3,5/2/1,5 cm fara efecte compresive majore. Imi puteti spune daca acest chist poate justifica aceasta simptomatologie. Neurologul mi-a spus ca nu e nimic grav insa eu ma confrunt cu aceste ptobleme, simptome care pur si simplu apar pe neasteptate si care au o intensitate de cateva zeci de minute dupa care ramane o stare generala p***a. Ce sfaturi imi puteti da si ce investigatii ar mai trebui sa fac pentru a-mi da seama daca exista o problema acolo care sa afecteze anumiti nervi si aceasta sa fie cauza care provoaca intreaga simptomatologie. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Chist arahnoidian poate da astfel de simptome?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.