Clickmed
programare rapida la medic

Cineva sa ma ajute dacă știe ce probleme am?

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de Crețu Mădălin cu 5 ani in urma

Acum o luna și ceva de zile eram in afara totul a început de la niște apa cumpărată dintr un magazin de romani pentru ca apa de la robinet îmi usca gura foarte tare am cumpărat apa am băut din ea și am lăsat o in Bucătărie , locuiam cu mai mulți in casa aia , am ieșit afara când m-am întors am zis sa mai beau putina apa am băut iar după vreo 15 min sa zic eram in pat și am simțit o caldura mare in corp un țiuit puternic in cap și am făcut atac de panica și emoții , m-am speriat fără sa vreau , țin sa Menționez ca începusem sa uit foarte tare nu mai știam ce se întâmpla m-am panicat și am zis sa chem salvarea , analizele au ieșit tot cum trebuie a fost bine nu vroiau sa ma ducă la spital , simțeau cum capul îmi era îngreunat și parca ceva îmi intrase in cap am auzit o voce rea in minte mea și malefică , am zis atunci doamne ferește am înnebunit , pana la urma m-am calmat , a doua zi pa caldura ma luau emoțiile alea puternice iar afara ma lăsau practic nu puteam sa stau in casa , judecata nu mi-o pierdusem și încât reușeam sa mai diminuez din emoții prin gânduri pozitive , la un moment dat am
Ajuns acasă in România după tot ce sa întâmplat , de câte ori ma gândeam
La ceva simțeau cum
Mi se bloca partea stânga a capului , și începea oboseala sa se instaleze , părerea mea e ca am fost drogat , vreau sa știu dacă voi stit alte idei , am făcut control mi am luat analize dar na ieșit nimic vreau sa zic ca toți doctori sau mirat ca sunt foarte sănătos dar eu simt ca ceva nu e ok cu organismul meu , ma îngălbenesc pa piele repede , pielea e uscata , aud pocnituri in tot capul când ma relaxez , mi se albesc buzele când respir pe gura nasul când Se înfunda când nu și cred ca am sinuzita , azi am băut niște agheasmă și mi-am adus aminte tot ce am pățit in afara cred ca am fost drogat .. ce sa fac ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cineva sa ma ajute dacă știe ce probleme am?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.