Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina? Va rog, am nevoie de un raspuns?

Ecografie Ginecologie Sarcina
Intrebare postata de Maria Ciortan cu 5 ani in urma

De 2 luni nu am avut ciclu menstrual, iar ieri am fost la o consultație ginecologica, unde mi s-a facut si o ecografie transvaginala. Desigur teama mea principală era o sarcina.La consultație, doamna doctor mi-a spus că nu am semne clinice de sarcina, iar la ecografie mi-a spus că nu e sarcina, având ovare polichistice, aceasta fiind cauza dereglarii ciclului. Am următoarele dimensiuni: uter retroversat 4, 53/6/6, 42 cm; endometrul 11, 6 cm; ovar drept 4, 04/1, 93 cm; ovar stâng 3, 84/1, 54 cm. Mi s-a spus că endometrul este îngroșat, fiind normală dimensiunea deoarece mi-a întârziat ciclul atat. Cineva, fără cunoștințe medicale, mi-a spus că dimensiunile uterului ar fi anormale, cum ca ar fi mărit si sa mai fac o ecografie la alt medic, ca poate e totusi o sarcina, pe care nu a vazut-o doamna doctor la care am fost. Ultimul contact sexual l-am avut acum 3 luni, deci ar fi sarcina destul de mare, nu as crede că nu s-ar vedea, mai ales la o ecografie transvaginala. E posibil? Cat despre uter, credeti ca dimensiunile sunt anormale?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina? Va rog, am nevoie de un raspuns?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.