Clickmed
programare rapida la medic

Lucia ?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11546800117 cu 5 ani in urma

Buna , va rog sa ma ajutați cu niște opinii referitoare la primele săptămâni de sarcina . Am aflat ca sunt însărcinată acum câteva zile ( 5 zile înainte de a veni ciclul menstrual ) am trecut prin trei pierderi in ultimii doi ani și acum ar fi un an de la ultima pierdere . Acum am ceva scurgeri maronii și credeam ca im vine CM dar sper ca nu având in vedere ca testul de sarcina digital arată 2-3 sapt însărcinată .
Am sindrom de coagulare rapida in caz de sarcina și proteina c ( sindrom antifosfolipid cred ca așa se numește ) trăiesc in uk și aici mi-au spus sa aștept pana in luna 6-7 de sarcina sa se confirme viabilitatea și apoi ma vor pune pe Injecții de heparina și teste extra .
In trecut un Dr din România mi-a recomandat sa iau progesteron și aspirina 75mg preventiv de la începutul sarcinii dar ultima data nu am apucat . A trecut cineva prin experiența asta ? Cum
Ar trebui sa procedez ? Aici nu mi-au recomandat aspirina 75mg dar eu tot vreau sa o iau . In trecut nu am luat nimic decât acid folic deci nu as avea nimic de pierdut .
Va mulțumesc și Aștept experiențele Dvs .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Lucia ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11546800117 (acum 5 ani)

Am uitat sa Menționez ca pierderile ulterioare se întâmplau între 6-7 sapt când sarcina se oprea din evoluție și la ecograf De 10 săptămâni nu se găsea bătaia inimii

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11546800117
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11546800117
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11546971555 (acum 5 ani)

Bună eu meam făcut un test la o săptămână și câteva zile după ce am dormit deschis cu bărbatu și testul mea aratat negativ dar după ce a trecut deja două săptămâni i câteva zile meam făcut mai unul și mea apărut și a doua liniuță dar un pic ștearsă puteți cineva să-mi ziceți ceva despre asta???

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11546971555
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11546971555
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.