Clickmed
programare rapida la medic

Buna seara.Am un baiat de 29 ani si de 4 ani a facut un tratament pentru schizofrenie paranoida cu risperidona .De un an si jumatate face rispolept costa 50ml injectabil. in urma acestui tratament nu si mai poate tine deschise pleoapele.La recomandarea psihiatrului s-a schimbat tratamentul cu xeplion si ia Romparkin dar...fara rezultat.Imi puteti da vreun sfat.Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu poate deschide pleoapele?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator21545978309 (acum 5 ani)

Buna ziua.Adresa mea de mail este confort_siguranta@ adresa_web_filtrata .Ma numesc Radeanu Cristina si santt mama baiatului in cauza...Andrei Pentru ca nu mai putea deschide pleoapele i s a recomandat romparkin...dar vad ca fara rezultat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21545978309
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21545978309
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
(acum 5 ani)

Buna ziua,

din pacate site-ul cenzureaza adresele de mail. va rog sa imi trimiteti adresa dumneavoastra de mail la office@ adresa_web_filtrata (office @ siguranta pacientului . ro - fara spatii intre cuvinte) pentru a putea lua legatura referitor la medicamentul Romparkin.

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.