Clickmed
programare rapida la medic

Dependenta de Xanax 10 ani? raspuns medic

Abuz de stupefiante
Intrebare postata de Utilizator11539066551 cu 5 ani in urma

Bunaziua am o mare cred problema in urma cu ceva ani a inceput toata problema atacuri de panica nu mai puteam conduce masina nu mai puteam intra in magazine ma deranja aglomeratia eram in Italia am fost de cateva ori la urgente din cauza atacurilor de panica se manifestau naspa prima senzatie de moarte forte naspa. Mam dus la medic specialist mi-a dat tratament seroxat Xanax plus o pastila din cate am citit era chiar pt nebuni dar sa iau doar 10 zile dar am continuat pana in ziua de azi cu seroxat si Xanax cand ma trezesc dimineata am o tensione in cap un fel de sevraj am incercat sa reduce sanaxul nu reusesc stari de sevraj transpiratie vervozism am ridica doza si imi face bine ca idee loam la inceput 3 Xanax 0.5 am redus pe perioada asta de cateva ori am ajuns la 1mg pe zi dimineata ma lasa starile astea dar vreau sa intrerup totul seroxatul lam intrerup am incercat cu 5hp parca e bun nu mai imi iau depresie vreau o recomandare de un doctor bun sunt in Tara de 3 ani stiu ca tre sa reduce treptat stiu chestile astea dar nu reusesc as dori recomandare de la un specialist acum normal stau numai pe Xanax astept un raspuns am 39 ani

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dependenta de Xanax 10 ani?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna seara. Adresati-va unui psihoterapeut specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala! Medicatia trebuia sa scada, iar medicul psihiatru trebuia sa va indrume la psihoterapie!
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.