Clickmed
programare rapida la medic

Este normal ca un copil de 13 ani sa nu poata sa isi decaloteze "penisul" cand este erect?

Boli genitale masculine
Intrebare postata de Utilizator21533388944 cu 5 ani in urma

Salut, am 13 ani, nu pot sa-mi decalotez penisul cand este erect. acum catva timp am fost la doctor deoarece mi-am facut baie, mi-am decalotat penisul si nu l-am mai putut trage la loc.
tin sa mentionez ca asta mi s-a intamplat deoarece l-am tinut decalotat prea mult timp. pot sa-l decalotez fara vreo problema cand nu este erect.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este normal ca un copil de 13 ani sa nu poata sa isi decaloteze "penisul" cand este erect?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11538667238 (acum 5 ani)

Hey! Fii atent! Fa o baie! In timpul baii decaloteaza penisul. Spala-l cu apa si sapun dar ai grija sa nu atingi capul penisului cu sapun. Trage usor preputul(pielea de pe penis) inapoi. Dupa, ia un betisor de urechi, fa un ceai de menta. Dupa ce sa fiert si s-a racit inmoaie betisorul cu partea cu vata in ceai decaloteaza din nou peniaul si atinge usor penisul decalotat si capul penisului. Poate sa te usture putin. Dar te va ajuta. Pwp😀

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11538667238
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11538667238
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.