Clickmed
programare rapida la medic

Imi intirzie menstruatia?

Lipsa menstruatiei
Intrebare postata de Utilizator21531490394 cu 5 ani in urma

Buna ziua,am 15 ani si ma nevoie de ajutoru vostru, vreau sa spun ca imi intirzie destul de mut menstruatia,diferenta este de 28 de zile si acum cu 4 intirziere imi fac griji,multi ar spune poti sa mai astepti,nu este intirzierea atit de mare,dar eu acum 3 saptamini am inceput sa ma ocup cu sportul intens cite 45 de minute pe zi, pentru a sabi insa a trcut o saptamina si mi-am dat seama ca nu am de unde slabi caci nu sunt o adolescenta grasa,nici sp***a,sunt normala,asa ca am continuat cu sportul pentru a ma dezvota frumos,acum imi pac rezultatele pe care le obtin si nu vreau sa ma opresc. Mentionez ca diete nu tin si nici nu am sabit, iar dupa cum am spus am 15 ani si de reatii sexuae nici nu vorbim.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Imi intirzie menstruatia?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.