Clickmed
programare rapida la medic

PENTRU ENFIZEM CE TRATAMENT EXISTA?ESTE MORTALA? raspuns medic

Boli pulmonare obstructive cronice
Intrebare postata de Utilizator21530621503 cu 5 ani in urma

BUNA ZIUA,AM 44 DE ANI SI SUNT DE SEX FEMININ ACUM 4 ANI IN URMA UNOR RACELI CARE AU FOST TRATATE DE MEDICII DIN SPANIA CU SIMBICORT ,BRETARIS VENTOLIN AMOXICILINA PREDNISON SI SINGULAIR NU MI-AU DAT NICI UN REZULTAT CU TOATE CA MEDICUL MEU DE CABINET A SPUS CA NU ESTE RACEALA ESTE ASTM AM FACUT TESTUL DE ALERGII SI MI-A IESIT NEGATIV IN TESTELE DE SANGE SI IN RADIOGRAFII NU MI-A IESIT NIMIC SI ACUM DOUA SAPTAMANI M-A TRIMIS SA FAC REZONANTA MAGNETICA DIN CARE S-A CONSTATAT CA AM ENFIZEM.NU A SPECIFICAT DE CARE DACA ESTE PLEURAL S-AU DE PLAMANI DAR MI-A DAT SA FAC DIN NOU ACELEASI ANALIZE DE SANGE SI URMEZ ACELASI TRATAMENT CE L-AM DESCRIS MAI SUS.INTREBAREA MEA ESTE EXISTA TRATAMENT CARE DA RANDAMENT PENTRU ACEST ENFIZEM?TIN SA SPECIFIC CA AM FUMAT APROAPE DOUA ZECI DE ANI DAR DE MAI BINE DE TREI ANI NU AM MAI PUTUT FUMA DIN CAUZA TUSEI.OBOSESC FOARTE MULT SI AM TAHICARDIE SI TENSIUNE FOARTE MICA 60-120.VA MULTUMESC

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "PENTRU ENFIZEM CE TRATAMENT EXISTA?ESTE MORTALA?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 5 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical.
Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Bronsite/emfizemul_8348

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna ziua.Ca nu mai fumati este foarte bine! Altfel, tratamentul mi se pare cam amestecat si v-as sfatui sa schimbati medicul (medicii). Ati facut analiza de dozare de vitamina D3? Va recomand un regim alimentar bazat pe sucuri de legume, catina cu miere si lamai (pentru vitamina C). Oricum, parerea mea este sa mergeti la alti medici, poate chiar sa veniti in tara pentru investigatii! Exista spitale private (Bucuresti, Targu Mures) cu aparatura performanta si medici buni!
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.