Clickmed
programare rapida la medic

2 avorturi si..sarcina cand?

Sarcina Avort spontan Avortul Infertilitate feminina Infertilitate masculina Intrerupere de sarcina
Intrebare postata de Elena cu 5 ani in urma

Buna ziua,

Incep prin a mentiona ca am 27 de ani, nu consum alcool,nu fumez, am acelasi partener sexual de 7 ani si nu am luat niciodata anticonceptionale ! Anul trecut impreuna cu sotul meu am decis ca a venit momentul sa devenim parinti. Zis si facut..prima incercare: surpriza: testul de sarcina era POZITIV ! Fericirea a durat doar 6 saptamani. Atat a durat pana m-am trezit cu scurgeri de sange, am mers la spital si..AVORT SPONTAN (iunie 2017) ! Mi s-a facut chiuretaj si mi s-a spus ca pot reincerca dupa 2 luni. Am incercat iar si din nou testul era pozitiv insa si aici fericirea a durat tot 6 saptamani, dar de aceasta data sarcina a fost OPRITA DIN EVOLUTIE (octombrie 2017). Aici am decis impreuna cu medicul ginecolog ca mai bine ar fi sa evitam chiuretajul pt ca este traumatizant pentru uter si am mers pe eliminarea embrionului prin medicamentatie. Am revenit de 2-3 ori la control dupa avort si uterul era perfect curat.
Buun..ma tratez de Mycoplasma, Ureaplasma si E.coli (aceste infectii le-am descoperit la a2a sarcina, insa mi s-a spus ca NU ele mi-au provocat cele 2 necazuri).
In martie 2018 am decis ca a venit timpul sa ma reapuc de ''''''''treaba'''''''' si nici pana in ziua de astazi (iulie 2018) nu am mai ramas insarcinata.
Acum 2 saptamani am mers la un Hematolog ce mi-a prescris o serie de analize de genetica/trombofilie. O parte din ele mi-au iesit si sunt in parametrii normali, acum mai astept Facturul 2, Factorul V Laiden si Mutatiile MTHFR.
Incerc sa nu ma agit ft tare pt ca au trecut 4 luni dar in acelasi timp ma gandesc ca datile trecute am ramas din prima incercare.

>>>Ma puteti ajuta cu un sfat? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Ar trebui sa imi fac griji ?

Multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "2 avorturi si..sarcina cand?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.