Clickmed
programare rapida la medic

Oare ma mai pot vindeca?

Ameteala Anemie
Intrebare postata de Utilizator11529086027 cu 5 ani in urma

Buna seara , am o “poveste “ sa spun așa pentru ca este mult de povestit și sincer nu știu ce mai pot face . Am vârsta de 17 ani problemele mele au început cu 2 ani in urma când a început sa ma intepe inima ,dureri de cap și amnezii constante . am fost la analize și mi a depistat aslo mărit pe atunci cred ca aveam 400 , am făcut Injecții cu moldamin cam 2 luni și după m am intrerupt și numai m am dus la analize , am plecat in Germania la familia mea pt o perioada de 1 an , am venit pt ca durerile mele de cap continuau și simțeam fierbinte creierul , am zis Ca poate fii ceva periculos mi am făcut o programare la RMN și nu mi a depistat nimic ... am fost la inima pt investigații și nimic... problemele sau agravat .. merg luna de luna la doctor ca ma doare ceva și toată lumea spune ca sunt bine , am amnezii de 2 ani de zile de 2 ani numai sunt eu ... dacă cineva se îmbolnăvește spun ca am și eu aceasta boala și nu nu este hipocondrie pentru ca și simt , simt mereu ca mor ma rog mereu sa trăiesc .... Acum 2 săptămâni am fost iar pt un set de analize mi a dat sa fac cele de început și după ce vede ce am mai continuam , aslo este tot mărit Ca de-obicei de 2 ani îl am la fel și dacă fac tratament , am uitat sa Menționez ca am și spondiloza , mi a ieșit limfocitele mărite / 3003 , anemia mi a ieșit mărita 3,005 , aslo 350 ...va rog ajutați ma , numai știu ce pot face de la un timp simt ca numai pot am amețeli numai gândesc limpede ... va mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oare ma mai pot vindeca?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.