Clickmed
programare rapida la medic

De un an de zile fiul meu in varsta de 9 ani se sperie in somn nu stie ce i se intampla , apoi dupa 1-5 min adoarme imediat, a doua zi nu stie ca a avut un cosmar . Aceste episoade se intampla la 2=3 saptamani. Imediat ce adoarme tresare . azi dimineata pe la ora 6 am observat ca tresarea.
As vrea sa stiu ce analize pot sa ii fac si daca aceste cosmaruri si tresariri in somn sunt crize de epilepsie. Mentionez ca are o activitate fizica karate si innot dupa scoala.Saptamana aceasta de exemplu a fos ridiculizat de colegi ca nu a luat o nota mare desi e cel mai bun din clasa insa greseala a fos a invatatorului ca nu a notat corect toate exercitiile dar si-a cerut scuze fiului meu insa dupa aceasta fiul meu a mai avut un cosmar de care nu stie.. Vizioneaza desenea nimate si filme pentru adolescenti. Nu mananca foarte bine. Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce analize ar trebuisa faca fiul meu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna ziua. Stimata doamna, deja dati singura cateva raspunsuri/motivatii: urmariti ca regimul de viata al fiului dvs sa fie unul corespunzator varstei pe care o are (inclusiv filmele, desenele animate etc). Expuneti-l la cat mai putina violenta; artele mertiale pe care le practica ar trebui sa il invete echilibrarea, sa fie defensive, nu de atac. Puneti mai putina presiune pe el cu notele si cu scoala - cred ca va doriti in primul rand un copil sanatos (va asigur ca pe nimeni de aici nu intereseaza daca invatatorul a gresit sau nu, sau daca se scuza sau nu!). Pareti a fi o persoana dominanta, ceea ce ii poate provoca traune fiului dumneavoastra! Va recomand cateva sedinte d epsihoterapie cognitiv-comportamentala, unde sa mergeti impreuna cu fiul dumneavoastra! Ar fi de dorit, spre binele lui, sa il ajutati sa se dezvolte armonios psihic si emotional, nu doar intelectual! Daca doriti sa discutam, ma puteti contacta si la numarul de telefon afisat sau la adresa de mail stef.budacu@ adresa_web_filtrata
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cresterea si dezvoltarea copiilor.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Dr. Tamara Marcovici MDr. Tamara Marcovici este un medic autorizat SFM (acum 5 ani)

Buna ziua.
Este o tulburare de somn si va recomand evaluare somnologica de specialitate. In functie de rezultatul acesteia se pot recomanda investigatii biologice, functionale, etc. precum si consulturi interdisciplinare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Tamara Marcovici
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.