Clickmed
programare rapida la medic

Leziunile mucoasei cavitatii bucale

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Acesta este diagnosticul.am urmat tratament cu aciklovir de 400mg.2luni si regim apoi am intrerupt.mi sa spus ca sa declansat pe sistem nervos si trebuie sa fac tratamentul 3ani inclusiv regim dar nu este nimic sigur daca se vindeca definitiv fiind ereditar si il am din copilarie va rog sa ma ajutati. multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Leziunile mucoasei cavitatii bucale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

comentarii utilizatori (acum 15 ani)

sunt departe de casa si prietenul meu sufera de leucoplazie si nu are cine sa ne ajute.. suntem in anglia..iar dr de aici i-a dat tot felul de tratamente si nu i-a trecut.. MA PUTETI AJUTA CA SUNT DISPERATA!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
raluca (acum 14 ani)

Numai medicul te va putea ajuta. Trebuie sa ai o igiena a cavitatii bucale foarte buna, tratarea la timp a cariilor, a leziunilor parodontale, extractia radacinilor irecuperabile. De asemenea esentiala este prezentarea la medicul stomatolog in mod regulat, astfel incit orice leziune cu potential cancerigen sa fie depistata cit mai precoce, succesul terapeutic fiind mai mare in cazul descoperirii acestor leziuni in faze incipiente.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de raluca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de raluca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Intrebari similare

daca a-ti folosit olynth pentru adulti iin sarcina ce efecte negative a avut avut supra fatului va multumesc, astept raspuns urgent

Intrebare postata acum 15 ani in Alergii.

vreau un tratament,nasul foarte uscat imi da stari ciudate.nu mai am miros,usturimi in nas,aerul il simnt cald si mai nou ma supara inima de la respiratia greoa.sint operata de 2ori fara nici un...

Intrebare postata acum 15 ani in Alergii.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.