Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua. De cativa ani incoace ma confrunt cu o problema destul de neplacuta. Nu stiu cum a aparut si de ce, dar ma gandesc constant la lucruri rele, sunt foarte pesimista, mi-e frica si ma gandesc mereu la siguranta celor dragi. De exemplu, daca iubitul meu nu imi raspunde multa vreme la telefon si ii e inchis, incep sa ma panichez. Atentie, nu de gelozie! Ma gandesc sa nu fi patit ceva! Pun mereu raul in fata, nu ma gandesc ca poate i s-a descarcat sau nu are semnal sau etc. Daca stiu ca nu e acasa sau e pe drum spre casa si nu raspunde la telefon sau intra mesageria, ma gandesc instant ca a patit ceva. Nu e doar asta, la fel e si cu parintii mei, cu familia...daca sunt ai mei plecati cu masina si ii sun si nu raspund nici unul sau daca intarzie mai mult acasa, ma gandesc ca au facut accident. Va rog sa ma credeti ca e foarte greu ... Insa sunt asa doar cu familia mea(si iubitul). Uneori, cand nu dorm acasa, ma gandesc sa nu cumva sa se intample ceva acasa peste noapte si sa primesc un telefon noaptea tarziu sa merg urgent acasa. Sau daca ma trezesc dimineata si cineva din familia mea nu e treaz inca, stau secunde in sir si ma uit daca respira. Mi-e frica sa nu moara cineva in somn. Mi-e frica de lucruri rele! Nu inteleg de ce, nu am trait nicio trauma majora in viata asta! E foarte dificil, pentru ca incep sa tremur, sa am palpitatii, nu am stare ma misc dintr-o camera in alta, plang... Nu stiu ce sa fac! Nu as vrea sa iau nicio pastila, as vrea un sfat cum pot trece peste asta, cum sa ma lupt cu mintea mea!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa scap de gandurile negative?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.