Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua!
Am 29 de ani si de 8 luni ma confrunt cu o problema care mi-a afectat nu doar starea psihica si viata sexuala, cat si viata.
In urma cu un an am fost diagnosticat HPV. Dupa multe cautari pentru un doctor bun, am facut un tratament la o clinica privata, la doamna Prof.Dr Simionescu Olga, specializata in dermatologie-venerologie, de unde am iesit cu capul sus. Nu am mai avut nici un simptom de HPV de atunci, virusul fiind eliminat, datorita metodelor cu care doamna Prof. m-a tratat, suplimentelor alimentare, imuno-stimulatoare etc.
Problema este ca penisul era foarte rosu tot timpul, aveam uneori mancarimi si scurgeri, balanita, fie ca aveam erectie sau nu iar uneori dupa scaun aveam o scurgere din uretra. Am crezut ca este de la HPV sau o candida netratata corect si am folosit doar Travocort pentru roseata, fiind singura benefica pentru mine.
De pe atunci aveam balanite constante, pe care am reusit sa le tratez cu o masca de argila cu propolis,( orice alta crema, cat de scumpa ar fi fost ea, fiind inutila). Aveam insa o bacterie pe care nu am stiut sa o descopar.
Am aflat peste 8 luni, (dupa ce am facut spermograma, secretie uretrala cu masaj prostatic,analize de sange etc), ca am uretrita acuta, provocata de Klebsiella si Morganella. Prostata arata in prezent foarte bine, doctorii mi-au spus ca nu se pune problema de prostatita.
Am urmat un tratament cu antibiotic, (10 zile de augmenting cu pauza de 2 saptamani si doua cicluri de 7 zile cu gentamicina iar la finalul celor 7 zile luam si azitromicina 3 zile). Fara rezultat. Am contactat diferiti doctori, care mi-au recomandat o biopsie, nimeni nu-si explica de ce roseata inca persista si balanitele tot apar la cea mai mica frecare.
Am mai avut si un deranj al testiculelor in ultimele luni, mai precis cel stang. Durerea se mai ducea uneori spre picior si in partea inghinala. Simtisem la un moment dat o mica schimbare, un nodul cat un bob de orez, care dupa ecografie si palpare, s-a dovedit a fi un punct de grasime.
Mentionez ca activitatea mea sexuala s-a intrerupt in urma cu 8 luni, din momentul in care am aflat ca am HPV. Prietena mea si-a facut toate testele(Pap, hpv, secretie etc.) si nu are nimic, avem mare grija cu igiena, deci nu se pune problema de reinfectare de la ea.
Am inceput de o luna sa pulverizez zona cu apa de 2.5PH datorita careia vad o modificare a culorii capului penisului, ceea ce ma face sa cred ca bacteria inca nu s-a deplasat in alte zone, ci este doar locala.
Azi am aflat ca pe langa Klebsiella si Morganella am si Enterococcus Faecalis, (in urma unei noi analize de secretie uretrala)
Sunt constient ca aceste 3 bacterii sunt foarte greu de tratat, procesul fiind foarte indelungat. Fac tot ce pot impotriva acestor bacterii, inclusiv sport si dieta sanatoasa, fara gluten si zahar. Beau doar apa alcalina, cu ph de 8.5/9 si incerc sa ma calmez, insa uneori o iau razna.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Uretira acuta / hpv?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator21547843138 (acum 5 ani)

salut am si eu aceiasi problema cu scurgerea in timpul scaunului in rest nu am alte simptome, am 17 ani si nu mi.am inceput viata sexuala ce sa fac cu scurgerea asta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21547843138
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21547843138
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.