Clickmed
programare rapida la medic

IImi e rau de aproape un an?

Sarcina
Intrebare postata de MembruMobileApp1522100876 cu 6 ani in urma

Buna . Am de scris un roman . Sper sa aveti rabdare sa cititi . Acum un an si 3 luni am facut o criza de tahicardie , am fost la spital mi s a spus ca e tahicardie sinusala , nu e periculoasa , mi s-a dat tratament apoi mi s au gasit probleme cu tiroida. Mi s a pus diagnosticul de tireotoxicoza , apoi hipertiroida si urmand diagnosticul de hipotiroida. Am luat si iau si in prezent tratament. Anul trecut in martie deja ma simteam bine , nu imi mai era rau . In sfarsit eram bine. Insa totul s-a schimbat cam dim mai . Am imceput sa am ameteli , stari de confuzie . Am trecut vara ok cu simptomele. In septembrie deja ma simteam oribil . Dureri in piept , apnee in somn , greata , voma . Am fost in octombrie si mi-am facut endoscopie , raza la plamani . Totul perfect. Am fost la neurologie si mi-a facut un control si mi a spus ca nu e nevoie sa fac rmn sau ct ca e totul ok si sa iau enerion si vagostabyl ( intr-adevar m-am simtit mai binisor cat a durat tratamentul,dupa iar rau) Am fost la cardiologie din nou in noiembrie , aceeasi poveste , aceeasi tahicardie sinusala , nimic grav . Din noiembrie pana in februarie m-am simtit putin mai bine. Insa de aproximativ 2-3 saptamanj ma simt foarte rau , dureri in zona inimii , ameteli , greata . Am blocaje grave de respiratie . Simt ca mi se blocheaza din gat . Cateva secunde nu respir deloc si apoi sunt leguma toata ziua . ( la control la orl in februarie , a spus ca nu se vede nimic in gat care sa blocheze) Totul se intensifica la maxim cand merg .efectiv am ajuns la capatul puterilor. Am 22 de ani , o fetita de 4 ani jup***ate care are nevoie maxima de mine , nici sa o scot afara nu mai pot , nu ma mai tin picioarele . Mi au aparut si noduli dar la control mi s-a spus ca sunt lipoame de grasime. Mai am in plus si dureri de oase , pana si maxilarul pocneste incontinu . Dintre toate simptomele , cele mai grele de dus sunt durerile din piept si blocajele de respiratie. Jur ca nu mai stiu unde sa merg , nu ma indruma nimeni nicaieri . Ma tin cat pot de tare sa nu clachez sa nu intru in depresie dar nu stiu cat mai pot. Dati-mi un sfat , orice sfat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "IImi e rau de aproape un an?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

MembruMobileApp1522100876 (acum 6 ani)

Am uitat sa mai mentionez unele lucruri , dacca apas pe piept , durerea e mai puternica si iradiaza in tot abdomenul . Mana stanga de multe ori cand ma trezesc , este umflata .. Cand ma apuca crizele de respiratie , dupa ce imi revin , respir sacadat o perioada lunga de 1-2 ore(mai mult cand expir e sacadat) , imi tremura buzele si limba des . De multe ori am impresia ca imi si inghit limba si saliva uneori este foarte multa . Am 3 luni de cand nu mai stoi ce e ala somn , deoarece ma trezesc de 5-6 ori pe noapte sufocata . Sunt nu obosita ci foarte obosita , am dureri , nu mai stii ce e aia viata . Am si tulburari de vedere , unepri vad in ceata , imi fug ochii , vad pete, ma dor . Am tot felul de sebzatii in cap , si in zona nasului parca ma udtura cateodata ..Nu am mai citit sa aibe cineva atatea probleme , atatea dureri , e un chin imens . Asta nu mai e viata pentru mine , e un iad .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1522100876
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1522100876
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1525297523 (acum 5 ani)

Bună seara, am si eu o intrebare, de 3 luni de zile, daca nu mai bine, incerc sa raman insarcinata si nu pot. Analizele sunt perfecte. Si am fost la ginecolog si mi-a spus ca am uterul lasat pe spate. Oare din aceasta cauza? Va rog sa ma lamuriti. Si vreau sa spun ca nici menstruatia nu imi vine regulata. Multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1525297523
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1525297523
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.