Clickmed
programare rapida la medic

....?

Agitatie Agorafobie Ameteala
Intrebare postata de MembruMobileAppFixSase2796 cu 6 ani in urma

Buna Ziua am 21 de ani și de vreo 8 luni ma confrunt cu o stare de agitație , leșin , respiratie puțin greoaie ... la analize am mers de 3 ori toate sunt in regula EKG-ul bun ... toate astea au început după ce in vara mi sa făcut rău și am ajuns la spital cu tensiunea 16 cu 8 ... acum am ajuns sa îmi fie frica sa ma duc undeva cred mereu ca voi leșina ca mi se va face rău și îmi doresc foarte mult sa pot sa scap de toate aceste simptome ! Cum as putea reuși !? Va mulțumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "....?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Vasea (acum 6 ani)

buna ziua.am 42 ani,nu sunt medic,insa si eu ma confrunt cu o stare asemanatoare asociata cu ameteli care cred ca mau speriat si am facut atac de panica ceia ce cred ca ai facut si tu.Eu am fost diagnosticat cu spondiloza cervicala(protuzii discale).E bine sa faci o radiografie cervicala cred ca nu e prea costisitoare in prima faza si daca apar dubii faci si un rmn cervical.Nici eu nu stiam incoto sa apuc
toate au un inceput la mine sa intamplat into dimineata sa ma trezesc cu ameteli puternice.e o afectiune care simtomele difera de la om la om.Sanatate si nu sta ca nu trece de la sine.acum eu iau un tratament medicamentos ptr.ameteli si palpitatii la inima,insa nu cu rezultate foarte mari.Am facut 2 rmn,am fost la 2 doctori neurologi diferiti si la unu neurochirurg si mi sa recomandat hidromasaj/fizioterapie/bai balneare etc/si tratament cu pastile in continuare.Sper incet incet sami revin si eu.Capul sus ca esti tanar( asta da o stare de rau general dar trebuie sa fim optimisti)Afectiunile coloanei nu apar cand ridici greutati sau cand stai prea mult la calculator,ci si de la curent frig etc.Eu muncesc intrun santier stau in frig/curent dar ce sa fac doctorul mia zis ca asta imi agraveaza situatia.incerc sa ma protejez cat posibil.O zi buna si numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Vasea
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Vasea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileAppFixSase2796 (acum 6 ani)

Mulțumesc frumos ! Însă nustiu dacă ar fi cazul la mine de spindiloza cervicala totuși am sa ma duc sa fac și o radiografie ...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileAppFixSase2796
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileAppFixSase2796
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.