Clickmed
programare rapida la medic

7 ani ! 7 ani au trecut de cand dimineata dupa ce ma trezesc din somn ( ora 7 ) iau 0,5 mg de Xanax. Dupa aproximativ 7-9 ore , cand revin de la service , mananc masa de seara dupa care seara de seara consum alcool : 2 litrii de bere sau 750 ml vin rosu sec din comert sau 2 litrii de vin de casa rosu sec. Nu e trecut o singura zi fara acest consum asociat.
De sarbatori , Craciun , Paste sau alte zile libere pot sa renunt la Xanax doar daca consum mult mai mult alcool . Pot sa renunt si la alcool absolut fara problem doar daca iau 0,5 mg Xanax dimineata + 0,5 mg Xanax seara inainte de culcare dar.....dar...de foarte multe ori am observant ca incep atacurile de panica si trebuie sa suplimentez doxa , atunci , pe loc cu inca 0,5 mg. Cea mai buna conbinatie , pe care o pastrez acum este 0,5 mg Xanax dimineata si alcoolul seara. De multe ori mai uit si imi aduc aminte ca trebuie sa beau alcool mult dupa ora 19-20. Daca as renunta total la acool , sunt sigur ca as ajunge usor la doze mult mai mari de Xanax. La Xanax nu pot renunta deoarece nu pot bea si dimineata si la pranz ci numai seara. Trebuie sa merg la service sa-mi castig existent. Am pofta de mancare am 1,65 si 75 de kilograme. Imi reglez foarte bine starile de panica si incerc sa incep consumul de acool cat mai tarziu posibil , in sensul in care doresc sa las o perioada cat mai mare de timp intre Xanax si alcool. Inainte de aceasta combinatie nefericita am incercat tot : terapie , 5htp , cipralex , suplimente din America de acizi si toot ce se putea posibil. Am cheltuit peste 23000 euro pe doctori si suplimente. Nimic nu imi asigura linistea decat aceasta asociere.Va repet...de 7 ani iau 0,5 grame . Au fost seri cand am reusit sa ma simt bine doar cu 2 pahare de vin. Nu am consumat bauturi spirtoase niciodata !

Si acum intrebarea :

Exista diferente intre a pune Xanax direct in alcool si a consuma bautura rezultata si situatia in care ma aflu eu de 7 ani de zile ?
La ce distanta orara se poate consuma alcool dupa ce s-a luat Xanax ( 0,5 ) ?
Ce spun medicii despre aceste aspect ?

Va multumesc anticipat !

Cu stima si consideratie .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alcool + Xanax?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (15)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna seara. Va recomand sa intrati intr-un program de dezintoxicare. Altfel, chiar si singur alcoolul, dar mai ales aceasta combinatie de xanax cu alcool va distruge in primul rand creierul. In scurt timp posibil sa aveti impresia ca oamenii din jur au probleme, dar sa fiti pregatit sa aflati ca problemele sunt ale dumneavoastra! Faptul ca "ati incercat" terapie nu spune nimic. Depinde de dumneavoastra cum va construiti viata.

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
3
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Alcoolism.

Inscrie-te aici!
Utilizator21563186630 (acum 4 ani)

Buna ziua, trebuie sa incep un tratament cu alprazolam la indicatia medicului psihiatru . Nu mai consum alcool de 7 zile .Am fost consumator de alcool, dar nu la nivel " alcoolism " . Intrebare : se poate incepe tratamentul cu acest medicament ? nu ar exista complicatii ? Va multumesc !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21563186630
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21563186630
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
AndreiAlcatel (acum 6 ani)

Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra . Raspunsul este partial. Nu ati reusit sa "atacati" toate intrebarile.
Nu pot sa intru intr-un program de dezintoxicare deoarece am un job bine platit , trebuie sa imi intretin familia , am doi copii , am o familie minunata .
Sunt un alcoolic ingrijit , bine imbracat si hranit , am grija de mine , nu am probleme cu igiena si nu dorm in boscheti.
Sunt in faza in care alcoolul ma binedispune si am ajuns in faza de toleranta , in sensul ca oricat de mult as bea nu simt absolut nici un efect negativ decat buna dispozitie.
Dimineata sunt fresh iar capacitatea mea de munca este exceptionala. Sunt laudat mereu de colegi si de sefii mei pentru ca obtin rezultate peste asteptari.
Nu pot sa vin la munca intr-o dimineata si sa le spun tuturor : Stiti , eu trebuie sa intru intr-o cura de dezintoxicare ! Ar rade toti de mine si toti ar fi convinsi ca fac o gluma.
Un alt aspect pe care am uitat sa il precizez este ca am o relatie sexuala relativ normala : 2 contacte pe saptamana , cam jumatate de ora fiecare contact.
Oamenii din jurul meu nu au absolut nici o problema. Observ probleme doar la multi psihiatri pe care ii intrebi ceva iar ei raspund altceva sau raspund partial.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de AndreiAlcatel
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de AndreiAlcatel
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21597882739 (acum 3 ani)

Am ajuns la psihiatru si psiholog cu depresie reactiva + probleme cu alcoolul. Sunt buni in pus diagnostic, dar daca stai si ii asculti... te duci dracu''. Psihiatrul avea un birou plin de icoane(am crezut ca am nimerit la manastire), nu consuma alcool deloc (cine stie ce apucaturi are), iar "Psiholoaga" batea campii cu viata e minunata si noi suntem fiinte de lumina. Sincer, mi-au trecut toate cand am vazut ca specialistii sunt mai dezaxati decat mine. Ma gandeam in sinea mea: De la astia cer eu ajutor? E de ras, dar e si de plans. Din punctul meu de vedere, un ins oarecare, alcool = probleme afective (uita-te mai atent la nevasta).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21597882739
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21597882739
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MADALINA (acum un an)

BUNA!AS DORI SA STIU CEAI FACUT PANA LA URMA!DACA MI-AI PUTEA SCRIE PE E-MAIL TI-AS FI FOOOOARTE RECUNOSCATOARE!ADRESA MEA DE E-MAIL ESTE cristi_celobraznic@ adresa_web_filtrata .MUJLTUMESC ANTICIPAT PTR.VIITORUL RASPUNS!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MADALINA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MADALINA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11591347577 (acum 3 ani)

Eu cred ca e foarte buna combinatia care o faceti, xanax dimineata, alcool seara. E perfect! Doar sa ramanesti la xanax de 0.5 si nu mai mult de o sticla de vin seara, poate jumatate doar ar fi mai bine! Terapia trebuie facuta cu un psihoterapeut bun, este un proces de durata, cam rar se vad rezultate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11591347577
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11591347577
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dana (acum 2 ani)

Cred că și alcool consumat in fiecare zi o sa va agraveze atacurile de panica la un moment dat pentru că alcoolul consumat agravează atacul de panica

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dana
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marian (acum un an)

dar xanax dimineata nu provoaca somnolenta ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Robert (acum 3 luni)

Nu.I au alprazolam de 4 ani din cauza depresiei și anxierăți împreuna cu cipralex de 7luni .Psihiatri sunt la început de drum .Creierul este prea complex pentru a f
i înțeles încă de oameni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Robert
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Robert
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andra (acum 9 luni)

Buna dimineata! Scriu acest mesaj in speranta ca o sa fie vazut de cineva. Si eu sunt o persoana predispusa spre adictii, lucru de care recent mi-am dat seama. Pot dezvolta pe aceasta tema dar nu as face-o acum ca ma gandesc ca este foarte posibil ca nimeni sa nu imi mai citeasca mesajul ac***a in vedere ca ultimul reply a fost acum aproox 8 luni. M-as bucura tare daca ne-am putea pe un grup de whatsapp sau telegram(mai discret) si sa ne impartasim povestile. Nu stiu cum vedeti voi propunerea mea, insa consider ca fiecare dintre noi are nevoie de cineva care trece fiix prin aceasi chestie, oameni cu care putem rezona fara sa ne simtim judecati. Sincer, cel putin din punctul meu de vedere, oricat de apropiat esti de cel drag, daca nu se afla in panntofii tai, nu are cum sa inteleaga pe deplin. Eu am terminat facultatea si masterul in psihologie, nu doresc sa primesc remuneratie, nu vreau reclama sau alte chestii de genul. Sunt pur si simplu o persoana in situatia in care va aflati si voi si mie una mi-ar prinde foarte bine sa pot avea o convesatie fara prejudecati. Va las adresa mea de mail ( una fake, puteti face si voi asta, nu vreau sa stiu neaparat cine sunteti, simpla comunicare este suficienta chiar si in anonimat ) manolescuandra41@ adresa_web_filtrata

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andra
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andra
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dragos C (acum 7 luni)

Buna Andra, as fi interesat si eu sa intru in grup…sunt dependent de alcool si am inceput un tratament cu Serlift.
Legat de adictii…fumez si iarba zilnic aproape, pariuri sportive , casino…Seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dragos C
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dragos C
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nicu (acum 4 luni)

si eu beau cate 100 de grame de wischi seara dupa ora 23 si pe la ora 3 dimineata ia o pastila de xanax de 1 mg ca sa dorm bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nicu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nicu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Yunona (acum 3 luni)

Am citit descrierea aceasta de 0,5 Xanax dimineața și aproximativ 0,75 litri vin roșu sec seara , pe care o urmați de 7ani. Sunt medic psihiatru și o să vă spun cum sunteți perceput din exterior:
-dg. Principal : Anxietate generala . Sunteți o persoană responsabilă care e conștientă că are o problemă psihică (panică) care răspunde bine la alcool și de aceea îl și folosiți că tratament însă va și place. Dacă veți combina seara Xanax 0,5 cu cei 0,75 litri vin veți potența efectul anxiolitic al celor două . ( 0,5 Xanax =0,5 litri vin , deci ar fi ca și când ați consuma 1,25 litri seara )

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Yunona
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Yunona
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ionel (acum 2 luni)

Salutare vin și eu cu o întrebare sunt în aceiași barca ca și tine și nu știu cum să scap de aceasta problema,dacă ei dimineața xanax mai conduci masina în decursul acelei zile ca politia dacă te oprește și îți face testul antidrog ese la aparat. Cum procedezi? Sau ma mai uit și citesc despre hipnoza care spune ca rezolva problema definitiv nu știu dacă ai încercat și da ceva rezultate. Te rog frumos sa îmi.i dai și mie un raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Ionel
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Ionel
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nicu (acum o luna)

Salut ma găsit cu ficat marit tip 2 oare sa fie ca beam seara pe la ora 23 100 de grame cu cola și pe la ora 3 dimineața loam o pastila de xanax 1mg .după care mâncăm pe la 4 dimineața ca mi sa făcea foame? Doresc sa răspundă un doctor

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nicu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nicu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.