Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina, infecție sau dereglare hormonală ?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de MembruMobileAppioanad002 cu 6 ani in urma

Bună ziua.
Sunt puțin nedumerita și as avea nevoie de răspunsul unui medic online, deoarece nu pot ajunge într-o clinica pana în ianuarie (sunt undeva într-o zona rurala momentan). În data de 13 am menstruație de câteva luni, suntem un 23 și încă nu mi-a venit. Am conectate sexuale neprotejate cu iubitul meu dar fără ejaculare intravaginala, deoarece nu am planificat un bebe acum. Am făcut un test acum 3 zile si rezultatul este negativ. Am avut o infecție urinara și am luat zinat +urisan timp de 4 zile. Poate influenta asta? E prea mult 10 zile... O părere va rog frumos. Mulțumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina, infecție sau dereglare hormonală ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1500113993 (acum 6 ani)

Buna.Nu sunt medic dar poate te ajuta cu ceva.Eu mereu am intarzieri de menstruatie daca iau Zinat sau fac infectie urinara.Pot influenta amandoua dupa parerea mea.Cel mai bine ar fi sa mai repeti testul de sarcina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1500113993
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1500113993
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.