Clickmed
programare rapida la medic

Durere la o saptamana jumatate post extractie?

Stomatologie Prevenire cu antibiotice dentare Durere de dinti
Intrebare postata de AncaMaria84 cu 6 ani in urma

Buna ziua! Pe 24 noiembrie am avut o extractie a unei masele de minte, inclusa, dreapta jos. Am facut tratament cu antibiotic 5 zile . Pe 28 noiembrie m-am prezentat iar la medicul chirurg deoarece cu tot nurofenul luat aveam dureri f mari la dintii adiacenti (deci nu la locul operatiei in sine), dureri de cap si in gat. Nu aveam puroi, totul arata ok, am fost curatata iar, s-a inspectat zona, mi s-a administrat un analgezic local la locul operatiei, desi el nu ma durea si in seara respectiva totul a fost ok. Acum nu mai am durere in gat, locul operatiei s-a inchis, firele s-au scos si repet zona operatiei nu ma doare deloc, simt doar o usturime la nivelul gingiei, f usoara si nu permanenta. Insa dintii adiacenti tot ma dor, ma doare si arcada superioasa (s-ar putea aici sa fie o p***ancidenta, am aparat dentar pe arcada superioara) si tot trebuie sa iau 1-2 pastile pe zi :( Ce pot sa fac, in conditiile in care operatia arata f bine? Sunt eu mai sensibila si e posibil ca durerea sa ma lase? Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere la o saptamana jumatate post extractie?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

alexa_866 (acum 4 ani)

Poate s-a dezvoltat o sensibilitate dupa interventie. Am avut si eu asa ceva, dar se rezolva in timp. Totusi, mergeti la un medic sa investigheze zona. Daca nu aveti incredere in medicul la care ati fost, va recomand clinica ****, sunt medici foarte buni.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexa_866
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexa_866
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.