Clickmed
programare rapida la medic

Apendicita sau dureri inghinale?

Apendicita
Intrebare postata de MembruMobileApp1512027128 cu 6 ani in urma

Buna! Sunt barbat si am 28 de ani.
De cateva zile (4/5) am durere inghinala surda.Este exact Intre picior si partea inghinala(unde se afla de altfel si un ganglion) si deasupra vezicii urinare.
M-am dat cu niste creme anti inflamatoarea si durerile au mai trecur dar reapar.Ca medicamentatie am luat doar un antiinflamator acus 2 zile si niste pastile de infectie urinara.
Durerea dispare si apare cand doreste.dar se mai si muta sus pe abdomen spontan si dispare.
Daca apas doare doar jos inghinal, abdomenul nu este dureros la palpare.
Dar de vreo doua zile am inceput si sa urinez des si scaunul a fost moale in ultimele zile.(este foarte frig unde ma aflu si am mult contact cu temperaturi joase) (ma gandeam si o posibila raceala la rinichi)
De altfel in dimineata aceasta am avut si senzatie de voma de rau..Precizez ca mananc aceelasi lucru de 30 de zile si este prima oara cand am avut senzatie de rau.
Febra este undeve la 36,7/36,8.
Nu pot sa merg la un consult medical deoarece sunt plecat din tara si pentru consult ar trebui sa ma intorc.(Sunt in Turcia in munte departe de un oras cu spital)
Puteti sa-mi dati si mie un sfat , o parere , o opinie?mai trebuie sa stau aici 20 de zile...
Precizez ca acus cateva luni am avut aproximativ aceleasi senzatie si am fost la medic cu gandul ca as putea avea apendicita si Nu era asa.
Astept un raspuns , va multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Apendicita sau dureri inghinale?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.