Clickmed
programare rapida la medic

Noduli testiculari?

Cancer testicular
Intrebare postata de MembruMobileApp1511392969 cu 6 ani in urma

Buna seara, as vrea sa incep cu faptul ca in anul 2010 am avut un eveniment neplacut si m.am lovit puternic in testicule, dar din cate am observat doar cel drept se umflase si se inrosise. Dupa cateva zile a revenit la.culoarea nornala si s.a mai desumflat, dar tot a ramas mai mare ca celalalt. A doua chestie care ma.ingrijoreaza mai mult este ca aproximativ acum 2 ani mi.au aparut mici bobite ce nu sunt atasate de testicul si nici nu ma dor la atingere, iar acum sunt mai multe, iar una din ele este mai mare, cam jumatate de cm in diametru si am observat cam acum un an ca am o bobita si in testiculul umflat. Acestea se deplaseaza in testicul daca le ating. Am facut recent analize de sange, dar nu precizand aceasta problema si nu mi s.a spus nimic ca ar fi ceva in neregula in zona inghinala, ca am inteles ca reiese la analize daca e afectata. Precizez ca am 21 de ani in prezent. Din pacate sunt o persoana foarte emotiva si mi.e frica sa ma duc la medic pe aceasta problema.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Noduli testiculari?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

MembruMobileApp1511392969 (acum 6 ani)

Vreau sa mai adaug ca testiculul cel marit nu intra in abdomen cand se contracta scrotul, iar bilutele din celalalt testicul acopera aproape toata masa lichidului din interior, dar inca simt testiculul inauntru.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1511392969
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1511392969
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru un diagnostic complet va recomandam sa mergeti la un control medical.
Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-masculine/inflamatiile-si-nodulii-din-zona-testiculelor_10022

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.