Clickmed
programare rapida la medic

Extractul de mladite de zmeur bun pentru chisturi ovariene si cresterea sanilor insa declanseaza acneea?

Afectiuni ale sanilor Chisturi ovariene
Intrebare postata de MembruMobileApp1509559905 cu 6 ani in urma

Buna seara! Ma poate ajuta un medic cu o opinie avizata, va rog? Am 26 de ani si am ovare polichistice fiind diagnostica inca din adolescenta (13-14ani). De-a lungul timoului au fost perioade tratament cu Yasmine (la recomandare doctorului endocrinolog) insa ulterior am avut probleme cu acneea si nu am mai luat deloc anticonceptionale. Precizez ca inainte de a lua anticonceptionale nu avusesem deloc probleme cu tenul, nici in adolescenta, nici in facultate...imediat dupa intreruperea anticonceptionalelor (pe la varsta de 22ani parca) mi-a cazut mult par si am avut mari probleme cu acneea (in special pe piept si pe spate dar si pe fata). Ulterior, nu am mai luat deloc anticonceptionale, am facut si tratament cu niste creme preacrise de medicul dermatolog si am revenit la normal (fara cosuri ca inainte). Dupa cativa ani am inceput tratament cu extract din mladite de zmeur de la PlantExtrakt si a fost f ok, mi se reglase menstruatia (era f dereglata, aveam uneori chiar si perioade de 2-3luni in care nu aveam deloc menstruatie si mereu imi intarzia circa 3 saptamani; nu mai aveam durerile insuportabile din prima si a doua zi de menstruatie si nici p cele de sani, nu mai aveam menstruatie chiar atat de abundenta etc.) si dupa un control endocrinologic ovarele aratau mai bine. Asa ca dupa ce am terminat 3 luni de tratament cu mladite de zmeur, am facut pauza 2 luni si am reluat. Asa am procedat 1 an de zile si m-am simtit f bine. Acum as dori sa reiau tratamentul cu mladite de zmeur pt ca ma dor ovarele nejustificat (nu doar in perioada dinainte sau din timpul menstruatiei) INSA am observat ca in timpul administratii extractului de mladite de zmeur, imi apar niste cosuri sub piele, f dureroase si care trec extrem de greu...raman cu semne chiar si 1an-1 an jumatate pana se vindeca total pielea si nu se mai vede pata rosie...cum intrerupeam tratamentul cu zmeur, cum pielea revenea la normal si nu mai aveam cosuri...Ce se intampla? Pe prospect scrie ca este f bun si impotriva acneei? Care este explicatia pt care la mine are efect invers?
Si inca ceva: imi doresc f mult sa pot lua din nou zmeur pt ca face minuni cu ovarele mele si pt ca ma ajuta si cu vesnicul meu complex legat de sanii mici (ajuta f putin la dezvoltarea lor din cate am observat) insa imi este groaza cand ma gandesc la cosurile ingrozitoare pe care mi le declanseaza...Ce ar trebui sa fac? Tinctura de marar ar fi mai ok? Am incercat si de aceasta doua luni, de la ea nu mi au aparut cosuri insa mi-a declansat niste dureri de ovare...As vrea f mult sa pot lua tratament bun pt ovare si care sa ma ajute si la marirea sanilor...Ce ma sfatuiti?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Extractul de mladite de zmeur bun pentru chisturi ovariene si cresterea sanilor insa declanseaza acneea?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.