Clickmed
programare rapida la medic

Batai neregulate ale inimii?

Boli de inima
Intrebare postata de MembruMobileApp1504112179 cu 6 ani in urma

Buna ziua.Am 28 ani,iar de ceva timp ma confrunt cu o problema:am un soi de batai neregulate ale inimii,in sensul ca am impresia ca,uneori,inimii mele ii scapa cate o bataie.In ultimele luni fac aceste crize cam in fiecare zi,iar in unele zile dureaza chiar si pana la 40-45 min pana imi revin.Tin sa mentionez ca am fc investigatii in sensul acesta,cred ca peste 20 ekg,4 ecografii,analize sange,tiroida sange si ecografie,radiografie plamani,am avut 2 holtere ekg de 24 ore si tot ce am putut afla este ca am pulsul mai mic decat este normal,adica sub 60 batai.Nu se stiu cauzele.Se mai incadreaza cineva in situatia mea?Nu stiu unde sa mai merg si ce sa fac!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Batai neregulate ale inimii?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Tulburari-de-ritm-si-conducere/tulburari-de-ritm-cardiac-aritmii-cardiace_150

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alex (acum un an)

Salut, da si eu am.ceva asemanator ,doar k la mine chestile astea imi apar intre 5 si 7 dimineata, cu pauza intre pulsati.un puls bate una nu,in schimb daca ma ridic in picioare isi revin pulsatile.si la orice medic am fost miau zis k nu am nimik.nustiu unde sa mai merg.dar mie mi se pare k ceva nu este in regula.multa sanatate tuturor

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Muraru vasile adrian (acum o luna)

Salut și eu am pățit la fel zeci de ekg și analize și nu găsesc cauza de la puls 50 și batai cu pauza.daca ai găsit ceva te rog sa imi spui

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Muraru vasile adrian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Muraru vasile adrian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.