Clickmed
programare rapida la medic

Continuarea sarcinii sau avort?

Intrerupere de sarcina
Intrebare postata de irinalarisa cu 6 ani in urma

Buna ziua. ma confrunt cu o adevarata criza. am ramas insarcinata. am aflat acum cateva zile ca sunt in saptamana 5 de sarcina. le-am spus parintilor mei si ei m-au sfatuit sa fac avort pentru ca partenerul meu nu e potrivit ca tata pentru copilul meu. eu imi doresc acest copil. el si-l doreste. am ce sa ii ofer. am un servici bun si o casa dar mi-e teama ca taticul sa nu ne paraseasca si sa trebuiasca sa il cresc singura desi el spune ca va fi alaturi de noi si ca noi doi vom creste impreuna copilul suntem impreuna de 2 ani si la un moment dat aveam planuri de casatorie. nu as putea sa il omor pentru ca stiu ca ma va urmari toata viata si stiu ca am rh negativ si imi va fi mult mai greu sa mai duc sarcina la bun sfarsit. va rog autati-ma cu un sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Continuarea sarcinii sau avort?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.