Clickmed
programare rapida la medic

Ce facem cand avem cheaguri de sange ?

Cheagde sange
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210428351 cu 6 ani in urma

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Eu si sotul meu suntem in anglia de ceva timp. El are o rana la picior. L am zgariat eu. Rana a fist destul de mica ,la ceva timp a luat o bacterie de la munca si i s a infectat . A ajuns sa arate destul de urat mai exact i s a format ca o gaura in deget. Am fost aici la spital . I.a facut o operatie care a constat in curatarea ranii. De aici i au spus sa tina tot timpu degetu babdajat. In urma cu 2 saptamani am fost acasa si am mers la lotus . De acolo i au spus sa lase rana fara pansament Sa se spele cu apa si cu sapun. I au facut acel dopler vascular la artere ii curcula sangele .i au facut radiografie ne au spus ca nu are infectie pe os . Am venit inapoi, rana inca o are. Dar i sa format ca o coaja pe jumatate din rana. Am fost la alt spital de aici si tot ii spun ca trebuie sa ii taie degetul ca nu ii circula sangele in picior de la genunchi in jos si ca are infectie pe os. Le au cerut radiografia sa se uite pe ea si i a spus ca nu are voie . Rana lui am inteles ca este o ulceratie, adica este o rana deschisa. Daca ar fi avut infectie nu trebuia sa ii iasa ? I au dat din tara antibiotice pentru circulatie( aspenter, detralrx , noclaud si baneocin pudra pentru ai usca rana) . Intrebarea mea este . Daca are cheaguri de sange pe arte , se poate face ceva ? Vre o operatie sa i le dizolve ? Iar legat de rana ..este bine sa si tina degetul pansat , rana fiind tot timpul umeda . Sau sa il lase fara bandaj sa se usuce ? Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi .

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce facem cand avem cheaguri de sange ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articole de interes: //sfatulmedicului.ro/Boli-ale-sangelui/cheagurile-de-sange_8072
//sfatulmedicului.ro/Infectii-cu-streptococi--stafilococi-si-alte-bacterii/infectii-osoase_11296

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.