Clickmed
programare rapida la medic

Ajutoooor :((astept raspunsuri

Diverse
Intrebare postata de alina1037 cu 15 ani in urma

Nu stiu sigur daca am avut ciclu luna asta...in ultima perioada am fost foarte stresata si nervoasa cu persoanele din jur si nu am mai tinut cont de asta.Luna trecuta mi-a venit pe 5,dar akm nu stiu :((.Ce fac???In martie am mai avut un avort :( daca sunt iar??sunt si alte metode de a scapa de o sarcina inafara de chiuretaj???sunt sanse sa apara alte probleme dupa un al 2 lea avort???ce pot sa mai fac???

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutoooor :((astept raspunsuri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Florian Alex (acum 15 ani)

Adevarul e ca s-ar putea sa fii iar insarcinata ca sunt totusi cam doua saptamani de cand intarzie menstruatia. De ce n-ai facut un test de sarcina sa stii sigur...? Deja este relevant. Din pacate, metode sigure de a scapa de sarcina cu exceptia chiuretajului nu sunt, la atata timp dupa contactul sexual. Nu inteleg de ce nu ti-ai dat seama imediat ca ai putea ramane insarcinata. Exista si pilula de a doua zi, in caz de "greseli", dar nu dupa atata timp. Mai ales ca ai avut chiar anul asta o experienta atat de neplacuta...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
sidonia6 (acum 15 ani)

Draga mea, oricat de stresata ai fi, pe viitor foloseste contraceptive orale daca de prezervativ nu se pune problema! Gandeste-te ca stresata si nervoasa ai fost, poate, din cauza precedentului avort. Eu iti recomand sa consulti un psiholog. Poate te mai linistesti si stii ce sa faci pe viitor. Ah, da! Fa-ti un test de sarcina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de sidonia6
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de sidonia6
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dorina66 (acum 15 ani)

draga mea,inainte sa omori asa copii aia care nu au aboslut nici o vina ca tu esti o iresponsabila..gandeste-te ca sunt atatea metode de contraceptie:prezervative,pilule,diafragma,spermicide,pilula de a doua zi..asta in caz ca nu le stiai..nu inteleg cum poti sa spuisa scap de o sarcina esti o maaare iresponsabila,acea micuta faptura la care tu ai renuntat prin avort,stiai ca ii batea inimioara?stiai ca prin chiuretaj i se smulge fiecare manuta,pisiorus din corp pe rand iar pt ca are capsorul mai mare in comparatie cu corpul,capsorul ii este sfaramat si scos pe bucati din tine? stiat ca este speriat/a de ce i se intampla?si pt ce,pt cateva momante de placere!! documenteaza-te draguto,inainte sa omori asa la copii care au dreptul la viata..eu pt cele ca tine,as da legea MOARTE pt MOARTE!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dorina66
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dorina66
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mihai114 (acum 15 ani)

Eu as da o lege sa nu mai intre toti bigotii si iresponsabilii pe site-uri si sa dea sfaturi. Dupa ce ca este stresata tu mai torni benzina peste foc. Nu vezi cat de iresponsabila esti cu asemenea sfaturi? Nu avem destui handicapati si copii ai strazii? Nu vezi ca ai ramas cu gandirea in secolul al XVIII-lea, cel mai intunecat secol al omenirii, datorita bigotismului si interpretarea fundamentalista a Bibliei? Trezeste-te, suntem in secolul XXI!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mihai114
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mihai114
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.